Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #20456 Én jóformán semmivel sem értek egyet 
1, Szal, a tutorial movie-val mi a gond? Az h 7 mb? jujj mekkora teher, sztem ne ezsedje le senki mert akkora a mérete h kibírhatatlan!
Nem hinném h olyan sokan nyomulnának még 56ks modemmel (ennél lassabbal még inkább) namármost az a 7 mb lófaroknyi, ennyit mindenki le tud szedni a magyarítás érdekében...
Egyébként sztem rajtad kívűl nem is említette senki a fájl méretét negatívumként...
2, Hosszú a readme? talán már szájbarágósan van leírva dedósoknak, de ezekszerint ez is kevés, mert elég sokaknak EZZEL SEM megy a magyarítás, pedig 200as betűmérettel írják h ők pedig elolvasták a readme-t, és így sem megy. Frászt...
3, serial szerintem is hasznos, hisz a telepítőbe beírhatja a készítő a nevét, esetleg weblapját, így sokan megnézik a weblapot hátha találnak más jó magyarítást, infókat akármit. EZ JÓ. Az is igaz h szinte mindenhez kell serial (programokhoz, játékokhoz) és ha a magyarítás készítője úgy érzi h kell a serial a telepítőbe, akkor nekünk, sőt SENKINEK semmi köze ehhez...
Az, h a Te módszered amit 200000000x leírtál, h ilyen-olyan kapcsolataiddal mindenhol eléred a célod, ergó törlik a Cheatlandet mindenhonnan (amiről persze te tudzs, elárulom h a felét se tudod azoknak a weblapoknak ahonnan le lehet szedni) az nem megoldás. Lehet h te ráérsz egész nap keresgélni a weblapokat, mikor ki hova tette ki a cheatlandot, de nemhiszem h sok magyarítónak lenne erre ideje.