Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Pázze, meglendült a topik! Juhééééj! 31 új üzennyett! 
Nos, a "matyis" barátunkra nem szabad karaktert pazarolni, ő úgy látszik aznap csalánra pisilt - ha van neki mivel...
Evin: Én is próbáltam annak idején UltraEdit-tel, sajna, a program halállal jutalmazt a cselekedetemet. [Alias[
BomBa: nem kisebbet csinálok, hanem folytatom a sajátomat. Azt a verziót, amit Panyiék a Magyarítás Portálra feltettek és aztán szintén komoly munkával kiegészítettek. Én azonban csak azokat a magyarítás-infókat teszem bele a katalógusomba, amiről én tudok - ergo, frissítésre szorul. Ezt fogom megtenni a hétvégén. De nem 2-3000 darabos lesz a katalógus, hanem kevesebb. Ez nem verseny. Én a minőség híve igyekszem maradni.
Chronicles of Riddick: Dean regényét szeretném még lefordítani az Extra menüpont alatt - egyrészt magam miatt, másrészt nehogy már egyesek azzal jöjjenek, hogy nem is teljes magyarítást adtam ki a kezemből... Bár, azaz igazság, nyugodtan szarhatnám le, és még így is nagyszerűen megfelelne a Játékosoknak, akik nem hiszem, hogy a regényt szeretnék elolvasni a feloldott Extra Tartalom alatt, hanem a magyarul káromkodó szövegeket olvasni osongatások közepette...
Hykao: Egy eon-nyi ideje nem láttalak itt :))))
Ellenben olvasom, hogy nagy guruja vagy (még mindig) a Mercedes World Racing 1-nek ...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------