Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Sir Quno Jedi
    Off-ra off, akkor ne csak engem b@sszál le maestro, de mind1, részrehajlás rulez ! Szép dolog az összetartás, ha akarod én is ignorállak téged, meg a többi fajvédőt, ha gondolod :-))). Csak vegyük komolyan és "Könyörgöm akasszuk fel a szélsőségeseket !" :-)))

De úgy látom ti tényleg komolyan gondoljátok amit írtatok eddig nekem/rólam és ez - már elnézést de - beteges !

Nem kell magam exkluzálni, mert nincs miért, mindössze a gyalázkodást és hőbörgést nem tűröm szótlanul, ha éppen olyanom van és MOST olyanom van, szar nektek, hogy nem moderáltátok magatokat... sniff-siff... Majd ha olyanom lesz együtt iszunk, de az nem ma van, sorry ! :-)))

(megjegyzem mégsem sikerült engem "ignorálnod", akkor most te vagy gyenge, vagy én vagyok NAGYON idegesítő ?!! :-)))

Szép-szép, hogy próbálsz kultúrált hangnemet megütni, hiszen "felkérsz", csak hát ilyen szavakkal és kifejezésekkel korrelációban, mint "lekopnál", vagy "elpukkanna az agyad", valahogy diszharmónikusra sikerült a dolog, így ezt kénytelen vagyok figyelmen kívül hagyni... VAN még mit tanulnod(notok) kisherceg ! :-))))