Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • lepike
    Azért szép lassan rájöttem, tulajdonképpen miért sikeredett ilyen hosszadalmas és alapos kivesézésre ez a dolog: Teljesen más dolog mellett érveltek Ti is és Én is.
    Lássuk akkor a lényeget:
    18386-os ártatlan kérdésre ( Mikor lesz NFSU2 magyarítás )
    18399-es jóindulatú válasz részemről (Magyarítások Portál-ra épp
    most került fel egy készülőfélben lévő)
    18400-as megjegyzés a fordításra ami a legnagyobb jóindulattal sem
    nevezhető pozitív véleménynek.

Nos erre a véleményre próbáltam kifejteni a véleményem, hogy sokan örülnek még ennek is.
    Tehát szó sem esett arról, hogy bárki is kérte vagy megkövetelte volna tőletek a játék fordítását. Tisztában vannak vele ( köztük én is ), hogy ti úgyis azt magyarítjátok amit jónak és megalapozottnak találtok. Ebből lesznek a profi fordítások, ami összességében nem túl sok pontosan azért, mert kevesen vagytok.

Az utolsó 4 mondatod nagyon jól esett, olyasmit láttál meg amiben egyáltalán nem lennék biztos. Főleg ilyen körülmények között amiben a mérce kezdőpontja is nagyon magas. De márcsak azért is, hogy tudásom és ismereteim bővüljenek, amint lesz rá alkalmam megpróbálom a lehetetlent. ( Átvarázsolom a EXIT gombot Kilépésre )