Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hi Dogman!
Mi lesz ez, egy újabb gyűjtőlap á lá Gmiki?
Amúgy tetszik a lap!
Ötleteim:
1., A mezők kitöltése legyen egytől egyig kötelező, az email is, mert ha már egyszere vállalta, hogy felteszi, akkor nem ártana, ha el lehetne érni az illetőt, ha bármi van.. itt elsősorban support dolgokra gondoltam.
2., Ha megjelenik a letöltőablak, abban ne csak ugyanazok az infók legyenek, mint a főoldalon, mert azok látszanak alatta is, helyette inkább egy rövid leírás, arról, hogy mit kell tudni a honosításról (teszem azt állapot, csak a SinglePlayert fordította, !ékezetes-e!, meg ilyenek... ezeket jó lenne tudni, mielőtt letölti az ember... pl. külön mezők feltöltésnél, hogy ékezetes-e, és hogy SP, vagy MP, vagy mindkettő...
Nem ártana tovább a "szerzői joggal" is foglalkozni egy picit, bár erre még nincs ötletem, de képzeld el, hogy Te kínkeserves munka árán végeztél egy fordítással, amit majd holnap fel fogsz tenni ide, erre másnap látod, hogy már vki feltöltötte, és a műved mellett ott áll büszkén a feltöltő neve... Jó lenne, ha a készítő tölthetné fel a saját cuccát...
Azért talán ez is számít valamit!
3., Háttér nem kell, bár egy ilyen, mint az SG fórum háttere nem ártana, mert szemnyugtató hatású...
4., A tárhelyre szerintem megfelelne az X3.hu, mert az külföldről is elérhető, és 40 mega korlátok nélküli tárhelyet biztosít...
5., Nem ártana, ha lehetne a nagyobb fájlokat linkelni (pl. 2 MB felett), egy ellenőrző paranccsal, ami leellenőrzi, hogy az adott file az adott helyen létezik-e, és ha nem, akkor nem jeleníti meg -ha már egyszer php....
Így elsőre ennyi, remélem tudtam segíteni...