Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Na akkor en is hozzateszem a magam kis eszreveteleit, ugyanis anno Zagash-al volt egy kis osszezordulesunk, anno az Max Payne-el kapcsolataban.
Mondjuk ott volt egy kis kulonbseg, ugyanis en nem modositottam a forditast, csak kiszedtem a telepitobol a fajlokat, ugyanis a RIP-el rendelkezok nem tudtak feltenni a magyaritast. raadasul megis emlitettem,hgoy a forditas teljes egeszeben Zagash munkaja. Vannak itt akik emlekeznek az esetre, ilyen gondolom Imike is.
Nos az osszezordules alapja azert ott is az volt, hogy kertem engedelyt vagy sem.
Nos en megtettem ezt, mert azert szerintem ez egy forditonak kijar, igaz az mas kerdes volt, hogy utana Zagash az engedelyt visszavonta, miutan egyszer mar megadta.
Nos szerintem az elviekben Imikenek van igaza, megpedig 100%-osan, ugyanis a forditoval kene egyeztetni azt, hogy a leallt project tovabb fordithato e.
Nos en emlexem arra, hogy Imike kiirta, hogy folytatni fogja, miutan visszaer a nyari tespedesbol.
Abban viszont Ranloth-nak van igaza, hogy a telepto szovege rosszul van megfogalmazva es ketertelmu.
Az illetve bizony azt jelenti, hogy a GameHuntertol is lehet engedelyt kerni, az mas kerdes, hogy en inkabb Imiket kerestem volna fel nem pedig a GameHuntert, viszont mentsegere legyen mondva Ranlothnak, hogy Imiket abban az idoben nem lehetett elerni es ha valoban csak az illetve szo felreertesenek eredmenyekeppen kezdte tovabb forditani a felbehagyott projectet, akkor bizony bocsanatos bunt kovetett csak el.
Amugy szerintem a legegyszerubb megoldas az (es a tortenet alakulasa miatt ez a legtisztabb is), hogy a forditas telepitojebe beleirjatok, hogy a forditas Imike munkaja es a tovabbi munkalatokat es kiegeszitest Ranloth kovette el.