Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyet tudok érteni a mondandóddal, a helyzet azonban az, hogy Ranloth a megkeresésem nélkül eszközölt változtatásokat egy olyan "munkámon" melyet nagy büszkén, szívvel-lélekkel csináltam meg (kooperálva a GHT-vel) - s bár írta, hogy tudván azt hogy engem nem találhat meg netelérésem hinyában, de ezt azt hiszem el lehetett volna intézni azzal, hogy (s mivel csak a vak nem láthatta a honlapomon és itt a topikban, hogy jeleztem: szeptemberben újra vagyok!) hogy megvárja, míg áldásomat adom a változtatásokra, sőt, tán együtt ejtettük volna meg azokat...
    Én ez utóbbi hiányán vagyok kiakadva - s kurvára nem érdekel, hogy milyen érvekkel védekezve igyekszik a bizonyítványát védeni (ha meri).
    Bár, már késő bánat a részemről, mert ugye mindenhol az "ő" változtatásaival ellátott verzió érhető el.
    Ezért örültem meg annak, hogy az Fplanet nem törölte véglegesen a honlapot. (Nem én töltöttem fel újra!) Nagy örömömre szolgált, amikor az oldal számlálójám 20000 látogató feletti értéket láttam!