Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Ezzel teljes mértékben egyetértek, de egy kicsit módosítanék rajta, nem kell összefogni egy nagy magyarító csapatba, de a magyarítások portál miért nem jó tárhelynek, már réges régen feltötlhetted volna a magyarításaidat pl oda, nem írják át a neved, megvan a tárhely meg minden, attol te még i2k maradsz és független, de nagyon jó volt a csapat pl a thief 3-nál is, vagy doom 3 nál, nem azt mondom hogy az összes magyarító fogjon össze egy csapatba, és fordítsanak együtt hisz mindenkinek megvan a kedvenc stílusa amit fordít, de tárhely szempontjából mindenképp osztom a véleményt hogy legyen a portál a központ, persze mindenkinek van hiúsága a saját oldalán legyen a saját magyarítása ezt meg lehet érteni, meg a látogatottságtól kap több tárhelyet, de ezt szerintem jobban fel lehet adni, mint hogy lopkodjanak, és az összefogást én úgy értem hogy mindenki aki magyarítást készít a portálra töltsön...