Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • HJ
    Álljunk meg egy pillanatra: te azt mondod: előjön ez a fóbiám,én azt mondom: próbálok tenni valamit azoknak az emberek jogaiért, akik időt, energiát nem kímélve INGYEN dolgoznak azért hogy pl. te magyarul játszhass.
    Sajnos én még láttam, hogy te bármit is tettél volna ebben a témában, tehát talán nem kéne beleszólnod ebbe a thread-ba!

Rusy #16118:
    pedig van olyan weblap ahol már fenn van pár (6-7 db.) magyarítás, ahol már át van írva az eredeti készítő neve. Egyelőre még az ilyeneknél az a jellemző, hogy újracsomagolják zip-be és saját readme-vel látják el. Azon már erősen mosolyogtam, amikor az egyik ilyen stuff readme-jében még saját copyright is volt:) Ebben megtiltották az engedély nélküli terjesztést és módosítást - vicces volt a helyzet:)))
    Jellemzően ezeket a 'módosított' stuffokat smsweb-en keresztül lehet megszerezni...

Na jó, a topic nyugalma érdekében itt teszek fogadalmat, hogy ezután nem zavarok senkit a 'fóbiámmal'.
    Talán rápillantok a topicra időnként, de írni már nem fogok.
    További jó munkát kívánok mindenkinek aki megérdemli!