Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ssszia mindenkinek!Francia lány vagyok és az öcsémnek keresek akció játékokat,most éppen látogatoban vagyok nála!Remélem segítettek!!!!
jojo
na itt nem találok semmit, hunternél szétnéztem ,mondjál jobbat. Az IGI 2-t nem engedi letölteni,mert nincs kész!!!!!!!!!!!!!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

IMYke2.0.0.0
Fenn van az oldalon:

Fordítók:
- Angel
- Gorion
- Steve_Sum
- Burca
- Neverdie
- Szolgen
- Walther
- Abelister
Kotnyeles konzultáns:
- Palfiction
Végigjátszás:
- Kokás

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaba23
Ki fordítja a Neverwinter Night-ot?
IMYke2.0.0.0
Szia Galadriel!

A Syberia 1 Hun letölthetõ innen: .:: Sync Honlap ::.

Most, hogy kicsit több idõm lesz, tudok foglalkozni a megkezdett magyarításaimmal. Hetente 1 magyarítást fogok ezek után feltenni - mind a régiek, mind az újak közül!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mert 1-2.000 db "rekordeladáshoz" nem éri meg magyarítani a játékot.
Pláne, hogy ezért késöbb jelenik meg 1-2 hónappal, és inkább warezból megszerzi akit érdekel ... 😞
Összahasonlítás képpen, a nálunk kisebb Csehországban 12x annyi szoftvert, VHS, DVD vagy audió CD fogy, mint nálunk.
De ott sokkal több programot honosítanak!

Hell!

Nem tudjátok a Sam & Max õsrégi gaméhoz készült magyarítás? Néztem volna Imyke weblapján csak még nem volt feltöltve a lista.

thx
Inkabb nezd az oldalt, ott valaszt kapsz! Es me nem lehet ezt a topikot visszaolvasni???????????????????????????? www.gamehunter.hu
jojo
Nem olvastam végig az oldalt,inkább csak érdeklõdöm Tõled, sikerült-e már az IGI 2-t magyarosítani, az eltelt két hét alatt.

jojo
Nem olvastam végig az oldalt,inkább csak érdeklõdöm Tõled, sikerült-e már az IGI 2-t magyarosítani, az eltelt két hét alatt.

jojo
BloodRayne magyarosítását keresem

Akit érdekel:

A www.x-com.hu/francis oldalról letölthetõ a FIFA 2003 program magyarítása (is). A magyarítás a multiplayer részt nem érinti.
Üdv mindenkinek!

IMYke!
Ne haragudj, hogy zavarlak megint de Gmikitõl nem tudtam leszedni a Syberiát.Próbáltam az Extráról, Tarról, Gamestarról.
Segítesz az arra rászolurón?
THX!
shaba23
és ha már lefordítják, akkor a crackelt verziót felrakhatnák valahová...
IMYke2.0.0.0
Azért, mert a franciák annyira beképzeltek, rátartiak, és annyira úgy vélik, hogy csakis az Õ nyelvük lehet a világ legszebb nyelve - na meg francia földön nehogy már angolul kelljen megszólalnia egy game-nek - , hogy inkább beleölnek annyi pénzt, de nem hagyják annyiban!

Nem, becsülöm ezért õket, elhiheted. A cselekmény pozitívumát - a magyar nyelvre átültetést - viszont át kéne vennie a kicsiny kis országunknak!

SoDI---
Miért is van az, hogy a franciáknál még a legutolsó akciójátékot is leszinkronizálják, nálink meg eseményszámba megy egy-egy szinkron néhány kalandjátékhoz?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

zaki
kösz szépen

IMYke2.0.0.0
Igen, van. Mégpedig itt: Magyaritott EVM Játékok. - Commandos: Behind Enemy Lines.
A regisztráció gyors és TELJESEN INGYENES! Ha regisztráltad magad, akkor a letöltés után kapsz egy "magyaritas.zip"-et - abban van az anyag.

zaki
IMYke a Commandos 1-hez teljes magyarítás van?

IMYke2.0.0.0
Ilyen hangnemre semmit sem kapsz, ezt tudhatnád!

tropico2:senki nem tud köhögni?
Elõreláthatólag 2 hónap mindenképp. Bár ki tudja. Lehet hogy több 😊))

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Mhosah Myth
Bocsi a kérdésért melyik cím is az ahol le lehet tölteni a wolfenstein Enemy Territory-nak a magyarosítását?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

shaba23
A NWN kiegészítõben nem találtam a szövegeket, így ha valaki elmondaná hol találom, az közelebb vezetne a fordítás kezdetéhez. Amennyiben a texturepackban lévõ cuccos az, akkor azt mondjátok meg, hogy mivel lehet a .erf kiterj. fileokat megnyitni
THX!
Köszi az infót.
Már csak várni kell.
A magyarítással együtt van a patch, és mielõtt elkezdi a "magyarítást", telepíti a patchet. Ennek ellenére nem jó.

A számítógép nem hibázik - hülye ül a gép előtt...

Ha a FreeSpace 2-re gondolsz (bár jelenleg csak az készül 😊, akkor van egy hírem. Petrus (vagy ahogy itt ismerik PetruZ) csatlakozott hozzám és mostmár együtt fordítjuk. Õ a table fájlokon dolgozik én meg a pályákon. Szentem egész jól haladunk. Továbbá, felbuzdulásból nekiállt megcsinálni, hogy legyenek ékezetek a gaméban. Remélem sikerül neki.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

http://www.extra.hu/gmiki

YarYar!
Egyáltalán nem séértettél meg.
Valaki mondta:-addig vagy fiatal amíg annak érzed magad.
Ellemben ha már itt vagyunk kiváncsi leszek a fordításodra /elég régóta porosodnak szegény lemezek /.Nem kell elsietni.Legyen késõbb készen
de Jó.Fogadd el IMYkéék tanácsát õk már elég régóta ûzik az "ipart".
Hajrá!
Akkor voltál 18 éves mikor én születtem 😊))

Félreértések elkerülése végett, ezzel nem arra akarok célozni, hogy öreg vagy. Távol álljon tõlem. Még csak meg sem fordult a fejembem. Meg amúgyis, hogy gondolhatsz ilyet rólam? Szal tényleg nem akartalak megbántani/megsérteni.

IMYke!

Sajnos be kell vallanom man vagyok.
A Gyûrûk Urához tényleg köze van.
Az volt a baj, amikor elsõnek olvastam még nem voltam annyira tisztában az angol nevekkel /10év körüli voltam 1980-82/ amikor meg rájöttem akkor már késõ volt.Így rajtam ragadt.
Mindenestre köszönöm a segítségetek Gmikivel.
THX!
IMYke2.0.0.0
Szia Galadriel!

Ha valóban azért választottad a Gyûrûk Urából ezt a nicket, mert nõ (lány) vagy, akkor isten hozott vándor a - többnyire - férfi (fiú) játékosvilág itteni játékfórumában, engedd, hogy én köszöntselek elsõként emígyen!
A kérdésedre a válasz, melyért most nem kapsz XP-t: a Syberia - általam elküldött - magyarítása (mint az késõbb kiderült) nem a teljes hivatalos magyarítás, hanem csak a dialógusokat fordítja le... Az igazság az, hogy nekem a full magyar (is) van meg - hisz ezért küldtem el 😊 - , az angol változatom telepítésére, a magyarított fájlok rátelepítésére sem idõm, sem kedvem nem volt, ezért nem tudtam leellenõrizni, valóban így van-e.

QL

A Zeus-hoz nincs magyarítás.

Passz.......... Sorry....
Üdv mindenkinek!

Nemtudja valaki honnan lehetne letölteni a Syberia magyarítását.
Gmikitõl nem tudtam letölteni.
Hogyha jól emlékszem IMYke te küldted el Gmikinek.
Ha valaki segítene nagyon megköszönném.

Ja meg lenne egy mondanivalom! Rajottem hogy nagyjabol hogy lehet hangokat szinkronizalni a Raven Shieldben.....
YW
Methos from GH
Thx!

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

shaba23
kösz
Elküldtem a fordítandó cuccot!
Az a helyzet hogy nem csak én fejlesztem, nekem 7 fájlt kell lefordítanom, 6 teljesen kész, a letölthetõ magyarításban benne is van mind6, a 7.-et most csinálom, az olyan 1/3-ig van kész.... Én nem nagyon hiszem hogy hibát ejtettem volna, többször átnéztem a dolgokat, és egy-két hibát találtam ,amiket ki is javítottam....
Próbálgatni kell, sosem tudhatod elõre..... Aztán ha megtalálsz egy fájlt, valszeg az azonos kiterjesztésû fájlok lesznek még fordíthatóak!
Randal
öszintén szólva nem tudtam mi van.
Komolyan vettem😊

shaba23
Akkor legalább azt áruld el, hogy hol vannak a fordítandó file-ok 😊
Kandurex
Kötekedtem i2k-val (panaszkodott, hogy mindenki csak követel tõle ezt+azt...😄 lol... komolyan vetted?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OK!

Methos from GH
HJ: Tudom ki is javítottam, de még nem töltöttem fel. ugyanis most telejsen (ismét) átalakul az oldal ugyanis Hedgehog heggeszt egy desgint + PHP-t az oldalhoz! De azért felteszem holnap! 😊 Ne hidd azt, hogy szarunk a véleményedre! 😊 Sõt! Ja amúgy az õj tagjaink mostantól [email protected] email címet kapnak! Nem árt a fejlõdés... 😊 A PHP-s oldalon pedig már enm csak én, hanem az általam kijelölt emebrek is hírezhetnek majd! 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Randal
Kandurex, Gothic 2 fórum, 16:47

"elsõhöz nince leírás, a magyarosítást tudom, hogy Randal csinálja."

Kandurex, Játékmagyarítások fórum, 16:48

"öööö, I2K....ööö....Kéne demostmánazonalGothic1magyarosítás
köszipuszi"

Ez most mi?

MiZo@game: üdv a fedélzeten! 😊)))
A Raven Shield magyarítás kb. mikor lesz kész?

Egyetértek, de én már "immunis" vagyok rá😊))

Hát én Windows Commanderen és Microsoft Word-ön kívül semmi mást nem használok.....