Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • [Jakuza]
    En nem vagyok elszallva magamtol, de azert vicc amit azzal a jatekkal csinaltok.
    Legkozelebb ha belekezdtek ilyenben szepen suttyomban csinaljatok, majd ha esetleg kesz akkor hitegessetek az embereket.
    Szegyeltem volna magam, ha ugyanezt csinaltam volna a TCM2004-el, amit ti csinaltok a Freelancerrel.
    Pedig abban egy kisse tobb szoveg van es vagy 1 evvel kesobb jelent meg.
    Raadasul ti ezt tobben csinaltatok. Csakhogy azt en mar megcsinaltam szinte egyedul , ti meg meg mindig azzal szuttyogtok. Tudom en , hogy szabadidobol megy az egesz, es akkor csinalja az ember amikor neki kedve van, raadasul nehogy mar mas felszolitasara csinaljon forditast az ember, de az amit ti neha csinaltok a GH-n belul az egy rossz vicc.
    Vagy csinaljatok, vagy pedig ne, de az nagyon nem szep, hogy kozben hitegetitek az embereket. Ezert nem vettem at anno a Freelancer projectet, pedig itt tobb heten keresztul kertek az emberek, mert azt mondtam, hogy mas munkajaba nem akarok belenyulni.
    Szal kapd ossze magad es ne beszelj nekem olyanokat, hogy ne nagyzoljak, amikor semmi olyan nem volt az irasomban.