Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy, HJ és mindenki, aki nem temetni jött engem...
Csak ismételni tudom magam, HJ barátom hihetetlen éleslátása megdöbbentő, s az ő nyáron elcsattant hozzászólása, valamint az átdolgozott és áttesztelt nyár döbbentett rá, mennyire sérülékeny burok véd attól, hogy ne balfék legyek, hanem magyarításoktól híres.
Miért írtam a "balfék"-t?
Mert csak az lehetek, ha minden szabadidőmet, Kedvsemet és a sulit, diplomát majd a munkát háttérbe szorítva továbbra is a hobbimnak élek, és önzetlenűl nyomogatom a netre a magyarításokat. Azt jön néhány nagyfejű siheder és lenyeli a munkám gyümölcsét, mondjuk az érte kapott pénzen vásárolt Extasy-tabletta képében és jót röhög a markába...
De sajna, maradok továbbra is naív és elismerésre éhes, meg annyira önzetlen, amennyire mindig is voltam. Család, haverok a tanúim.
Szóval, leszek még, ameddig időm, energiám és a net engedi.
Egy valamit sajnálok:
- sosem tudtunk egy igazi nagy fordítói csapatot összehozni, úgy, igazán ----> HJ, Hykao, Andie, GMiki, YarYar, Hunnenköenig, KDS, Zagash (is, pedig azt hiszi nem bírom a búráját, de hát ez már csak így marad - elrontottuk anno) és a többiek.
Egy tömörülésbe, cégbe BT--be, anyámtyúkja mibe kerülve megválthatnánk, megválthattuk volna ezt az átkozott kis országot, amit - remélem Ti is - annyira szeretek...
Na, de megyek mert, azt hiszitek, Daniell Steel regényt olvastam pár perce... (csöpp-csöpp), pedig nem...
Amíg még leszünk az öregek közül, akik oda-odaszólnak a pelyhes állúaknak, addig van esély a jó magyarítások elkészültére...
Ugye HJ, Hykao? :)))))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------