Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Hát azért ennyire nem rossz a helyzet, mint amennyire megint kilyukadtunk, én csak ezt az állandó sírást rívást utálom hogy mikor lesz kész meg csinálja valaki, az nem zavar ha valaki kérdez hogy van e ennek annak, de pl ez akurva sims 2-nek valaki csinálhatna hogy végre kuss legyen, de mivel itt többen mondták hogy munka mellett nagyon nem lehet, stb stb, az munkának fogja fel, de szerintem imyke te elsősorban nem azért csinálod mert ez a dolgod, és elismerést, vagy esetleg pénzt vársz hanem hobbiból (persze tévedés ne essék, az elismerés vagy a pénz mindenkine jól esik), de én pl nem elsősorban azért vártalak, mer hogy magyarítás kell (de tévedés megint ne essék, az is nagyon jó), hanem tudom hogy ezt fogod, meg szereted csinálni amíg meg nem unod, vagy eleged nem lesz belőle, de most ez a többieknek szól nehogy már az legyen a baj (RaveAir) hogy több projektje van és több magyarítása, akkor jobban tiszteljük, mint pl téged, de hozzá kell tennem pl engem se a baldurs gate, se az icewind dale, se a sims 2 nem érdekel, és akkor? ugyanúgy tisztellek, mint imykét, pl mint mmster-t vagy bárki mást, sacred, KotoR, stb...