Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ALCATELGOD
    Hmm érdekesen állnak a dolgok... ki kódol filmet :-)??? A warez az nem olyan lesz... nem ingyenes tárhelyen és nem is mik leszünk érte a felelősek, mik csak a progit és netán a hozzá tartozó fordítást fogjuk adni....

Helyesírásom mint mondta, ha van időm akkor jól írok, ha nincs vagy fáradt vagyok akkor nem.... (bevallom ez töbször van /*lustaság*/ a fórum meg egy másik tészta....)

Nemtom, hogy pontosan mikor kezdte én laglábbis 4 éve és asszem, hogy ő is akkor debütált az Age of Empires fordításaival... akkoriba mindenféle hülye névvel fordítottam (sok még fenn van Gmikin, pölö: Digidagi, rufus MantelTheo, Rosseb, ****?, stb.... ugyhogy ha megnézed més ott vagyok pár helyen (igaz az akkor minőségi munkákat inkább be sem vallanám, de valamikor el kell kezdeni :-)

Ukrán barátok nekem???? dehogy is :-) Na jó..... Mellesleg egy kis mesét mondok el:

Volt egyszer (jó pár éve), hogy a kinti portyázások alatt rátaláltam egy lepukant kis boltra min ott figyeget: PS&PC akkor még nem igazán vásároltam kint CD-ket max Audiót, de ideje volt elkezdeni Első pár játékom Half Life stb.... később (asszem tavaly mikor jól ment a bolt) kaptam egy olyan a gémet amin csak orosz nyelv volt, így hát lefordítgattam a kölyköknek, hogy azért tudjanak valamit kezdeni vele. És innetől jött az ötle hátha kell valakinek magyarul játék úgy is vágom a ruszkit :-) (vágjuk....) Cimboráimmal összes is dobtunk pár gémet (Crazy Taxi stb...) ami sajna verzióik miatt csak nekünk maradt meg, de akkor is jó (mind a mai napig ezeket veszem elő, ha játszok a gémekkel). Ma már csak hobbiból hozok gémet, hisz rájöttem, mi a r*kot kezdje 250DB Eredeti Gémmel (télleg nem kell valakinek??). Röviden ennyi, de mostmár mutatni kell valamit....

Rusy elvtársal még tárgyalni fogok a teszteléssel...., ha érdekli a dolog :-)