Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ALCATELGOD
    Most, hogy így végignézve a fórumot, nagyot kavartam a Hiavatalos hírrel, ami csak részben hivatalos. Ez egy Patc-lesz és nem közvetlenül a Valve-től kaptam, hanem elég sokat kínlódtam az Ukrán szoftver "gyártó (inkább hamisító) val" de végül is megvan, és még egy jó hír: Nagy átlagban a CD-éken mellékelnek egy kibontó és visszatömörítő alkalmazást, és annak forráskodját, ha netán gubanc van vagy valami ilyesmi és azt mondták, hogy egy "kevés" pénzzel, ha megdobjuk őket, akko szívesen ideadják azt a progit amivel a forráskódot meg elehet emészteni..... Erről ennyit, a szinkron még sehol nem van mert még nyár van, a szöveg meg csak tesztelés céljából van kész a Pack olyan 30MB eszik max, és csak USA-Ukrain-ba lehet majd Hivatalosan kapni (vicces mi?) de én majd valahova felpaokolom "névetelenül :-)"

A másik: Az tény, hogy amit a honlapról lehet letölteni fordításokat abban sok a rosz, de mivel én melózok is nap 2 filmet kódolok (az olyan 2*4,5 óra) Nem sok időm van a fordításra és nagyon sok fordítás kész van (még job hír a Vietcong már játszható az összes verzióval, de a mérete.... az elég sok 300MB) csak nincs sávszélességem, majd ha visszamegyek a suliba...

A fordítást én se ma kezdtem egy kicsivel később mint imyke bár akkor mág más néven futottam és főleg felhasználó progikat fordítottam, ugyhogy csak erről ennyit

Negyedik: A helyesírás.... hát igen ez van...... Álltalában helyesen írok, meg minden, de vannak hibák bőven a Vietcongban sok hiba van, de abba nem sokat fordítottam..... A honlapot meg pár perc alatt csináltam meg és még rá sem eresztettem a word-nek a hibakeresőjét...

Bocs, hogy hosszú voltam, de ezt muszály voltam megírni