Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • HJ
    Alapvetően ne az én kedvemért javítsd ki a hibákat minél hamarabb, hanem a saját igényességed miatt! Addig OK, hogy amikor teljesen kész vagy, akkor ki akartad javítani a hibákat. De gondolj mindig arra, ha kiadsz valamit a kezedből (ahogy már írtam is), a stuff már "önálló életre kel" és aki letölti nem biztos, hogy később hozzájut a javított kiadáshoz = nem biztos, hogy jó véleménnyel lesz a magyar tudásodról. Pech.
    Most őszintén: nem egyszerűbb eleve figyelmesebben beírni a szöveget? Nem tart sokkal tovább... Ráadásul az ember a saját hibáit nehezebben veszi észre, mint másokét - ez tapasztalat.
    Még valami: azt, hogy leírtam a hibákat, nem piszkálásnak szántam, hanem segítségnek!
    Ha csak piszkálni akartalak volna, akkor csak annyit írok, hogy sok a hiba, de nem írom le pontosan milyenekre gondolok. Most, hogy tudod milyen hibákat találtam, kb. 5 perc alatt ki tudod ezeket javítani.