Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • BBird
    HJ: Arról én tehetek, hogy a szerzők neve és email-je a doc-ban benne van általában? Meg hogy minden második játékoldalon is fenn van, meg hogy valahol olvastam, hogy ezek szabadon terjeszthetők, csak kötelesek vagyunk megjelölni ki írta, és az elérhetőséget? :-)

Amúgy honnan veszed, hogy nem lopták a művem? Nem egyszer láttam máshol verseim, mástól...

És mivel annyira süti vagy, hogy nem fogtad fel, leírom egyszerűbben: tisztában vagyok vele, hogy szar, de igazán nem tudsz ellene mit tenni. Úgyis lesz mindig sok hülyegyerek, aki kiteszi az oldalára a magyarosítást. Lehet nem azért, hogy köcsög legyen, hanem hogy több helyen is el lehessen érni a magyarosításokat. Amúgy nagyon jól tudod te is, hogy nem csak ezeken az oldalakon vannak fenn a cuccaitok, hanem p2p dolgokban is rendesen megtalálható. És akkor most álljunk ki tüntetni? Tőlem csinálhatod, és tovább baszogathatsz a szerzői jogokkal, úgyis tele van szabályokkal az internet, ugyebár! :-D Nyugodtan... ha ez tesz boldoggá. :-))