Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    hát végülis igazad van de szerintem az a tendencia van, hogy

1. én általába sűrűn járok ide, így mindig tudok mindenről mindent, a kedvenceim között van 4-5 oldal ergo soha nem nézek más oldalt, csak amit itt említenek...

2. nem is keresek más oldalt, mert én általában szeretem megköszönni a munkát amit valai itt publikált, ergo én mindig hivatalos oldalról töltöm le a magyarítást

3. aki nem jár ide és valahol pl google beírva talál egy oldalt leszedi a magyarítást, nem foglalkozik vele, és kurvára nem érdekli ki fordította, ebből van aztán az anyázás hogy ilyen hibás olyan hibás, és szerintem ez a többség sajnos...

tehát azok a seggfejek akik egy lopott oldalról töltenek le szerintem le se szarják hogy te mennyit dolgoztál, akik számítanak azok itt, meg a te saját fórumodba úgyis megköszönik a munkád...

imyke ez mit jelent: Joint Operation :angol nyelven, magyar kézikönyvvel – 10 990 Ft
    A termékhez készül a frissítés, mely magyar feliratossá teszi majd a játékot!