Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #14196 HJ szerintem nem arról van szó hogy senkit nem érdekel, csak egész egyszerűen nem tudsz ellene tenni semmit, és inkább szerintem arról van szó hogy mindenki tisztában van vele hogy lopás volt, van, lesz, és akárki akármit mond mindenki csinálja, csak azt nem mond hogy te nem, a szofverek amiket használsz, vagy akármi, én csak azt akarom mondani hogy betegesen ezzel foglalkozni, szerintem fölösleges, de hát te tudod, az meg hogy azért nem csinálod inkább mer úgyis ellopják, akkor ne egyél mer úgyis kiszarod minek...
na summa summárum én ugye könnyen dumálok, mer nincs neten olyan munkám, amit ellophatnának, de pl én is warezolok, mint mindenki, és szerintem csak úgy lehetne ezeket a lopásokat megszüntetni, hogyha nem lenne net, írj a világ miniszterelnökeinek hogy ne legyen net... most lehet hülyeségeket beszélek, de pl amikor valaki letölt egy játékot akkor mennyivel károsítja a készítőket, szerintem sokkal jobban mint pl téged ha valaki a munkádat letölti, mert neked az nem pénzt jelent hanem ismerettség elismerés, de mekkora vicc lenne ha pl az ea, vagy vivendi vagy bármelyik nagy cég írna valamelyik sms-webes oldalnak egy mailt hogy hé bocs vedd már le a játékainkat az oldaladról...
u.i. egyébként részben egyetértek veled, de abban nem hogy a munkád más oldalról ne legyen letölthető, mert itt vannak pl az új telepítők, gamehunter, imyke, hungarocenter, hungames sorozatszámmal ellátva és benne mindenkinek a neve hogy ki csinálta, és szerintem ez a lényeg, a másik a bazzáék oldaláról gyűlölök letölteni a regisztrálás miatt, inkább leszedném egy lopkodó oldalrol, ahonnan simán egyszerűen le tudom, de ettől nem változik meg a véleményem hogy pl a neighbours from hell 2-őt milyen szépen megcsinálták...
Na bocs ha hosszú voltam...