Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    MaTrix: ne ítélj elsőre!

1. sosem voltam hazug, s bár nem mondod ki, ezzel vádolsz, ami - őszintén! - nem esik jól;
    2. a FarCry 1.1 HUN MOD működik, elhiheted, nem véletlenűl írtam le azokat, amiket írtam a Telepítőben.
    3. Ha rosszul telepíted, az nem az én hibám, én mindent egyszerűvé tettem, modként tártam elétek a magyarítást (mint a Quake-sorozat esetében szokták, azaz egy sima pka-ban!);
    4. Ha 1.0-ra teszed fel akkor NEM FOG MŰKÖDNI
    5. Ha hangproblémát tapasztalsz, azt NEM A MAGYARÍTÁS okozza, miért is tenné, hiszen nem nyúl semmiféle hanghoz, *.ini-hez, vagy *.cfg-hez!
    6. Ajánlott nem használni semmiféle más MOD-ot! (pl.: MP Mod)
    7. Ha már a menüképek magyarok (azaz ott virít a nemzetiszínű FarCry felírat), akkor kukkants be a Játék "FCData" könyvtárába, melynek gyökerében ott kell lennie egy "textures99.pak"-nak.
    Ha ez megvan, akkor ugyanitt nézz bele a "Localized" könyvtárba (csak 1.1-es verzió esetén!) ugyanis ott van ez: "english1.pak". Ez a magyar szöveg.
    8. Ha zavar téged a magyar színű FarCry, tényleg sajnálom, nem tehetek róla.
    Részben azért csináltam, mert maximalista vagyok, másrészt ez egy MAGYAR MOD, ellenben egy sima magyarítással! Nem tudom, érzed-e különbséget...
    9. A magyarítás csak 17 MB, nem 40. A kitömörített érték pedig sosem okoz gondot senkinek, ellenben a letöltendő anyaggal. Ezzel az erővel mindenki fikázhatná a 187MB-os(!) ManHUNt-omat is, de nem teszi - nagyon helyesen, mert tényleg jól lett, néhány (tényleg) apró hiba ellenére.

Szóval, a hiba az ön készülékében van, én mosom kezeimet.

Ui.: Én sem írtalak le Téged a GTA:VC MOD-aitok fagyogatásai, bénázásai miatt, neked sem kell engem leírni... (KG21-el végzett közös mod-gyártásra gondolok)

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------