Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Sziasztok!
Köszönöm az elismeréseket... - Ismét csak jól esnek.
Zola NFK: a helyzet a következő:
A Colin McRae Rally magyarítás nem tesz fel semmifél olyan módosítást, mely a játék motorját közvetlenűl befolyásolná, azaz efféle fagyást okozhatna.
A magyarítás tartalma:
- szöveg magyarítás
- grafikai módosítás
- video módosítás
Ha a menüig eljutsz, és mozogsz benne, akkor nem a magyarítás a hibás. Ezt azért merem állítani ilyen bizonyossággal, mert én a saját magyarításommal nyomtam hetekig a Játékot. S dierkt mindent kipróbáltam - normál futamoktól kezdve a 2- 4 kerékhajtásúakig, csalás nélkül és csalással (hátha okoz gondot) - mindent.
A Játék tegnapelöttig volt a gépemen. Probléma nélkül ment.
Gyanúm van: a gépeden lévő codec milyen?
K-Lite? Mert manapság csak azt szabad használni. Vagy egyenként, megbízható forrásból tedd fel az Xvid-et sé tsait...
Nightmare:
A csalás dolog a ManHUNt-ban:
Amennyiben csalsz - a PizzaDOX-nak van egy Debug menu aktiválója, vagy parancssorral előcsalogatod a a menüt - a játék bizonyos feliratokat (a vadászok és Starkweather szövegei közül) nem jelenít meg. Emellett a vadászok nem diskurálnak.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------