Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nos, néhány dolgot leírok ide, hogy a később jövőknek lehessen majd ajánlani ezt a hozzászólást...
A ManHUNt magyarítás mérete: 187 MB
Szükséges játék-verziószám: 1.0
A magyarítás felülírással 232 MB-ot helyez el a Játékban.
A magyarítás NEM MÓDOSÍTJA sem a mentéseket, sem az indító exe-t.
A Játékban - a magyarítás feltelepítése után - (a szinkronhangok hiánya mellett) MINDEN MAGYAR!
Ezalatt a következőket kell érteni:
- teljes menürendszer (menük és az Extrák képei)
- teljes grafikai állomány (mind a töltőképernyő, mind a Játék összes pályájának összes grafikai eleme, ami 252 vissza-visszatérő textúrát jelent!)
- teljes feliratozás (természetesen ott, ahol a Játék amúgy is feliratoz!)
Megjegyzések:
- a Játék kezeli az ékezeteket, de a mentések betöltésének képernyőjén (érdekes mód) nem, így ott ékezetek nélküli szövegeket alkalmaztam - ez csak a pályanevekre terjed ki!
- a csalásokkal játszók duplán is rosszul járnak:
1. ugye elvész a Játék élvezete
2. a Játék A CSALÁSOK ALKALMÁVAL NEM FELIRATOZ MINDENT! (Szerintem, ez nagyszerű lépés volt a fejlesztőktől!)
- az indítóállomány is maradt sértetlen és ebből kifolyólag angol nyelvű, de mivel elég puritán, eltéveszteni sem lehet a Játék indítását...
S végezetül, megkérek mindenkit, hogy a honlapomon lévő .:Támogatás:. pontot szíveskedjen elolvasni... ha már annyit dógoztam :)) Sokat segítene.
Üdv, .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Ui.: Bocs, ha egyeseknek önfuttatásnak tűnik, de tényleg azért írtam be, hogy később ide tudjam küldeni az érdeklődőket...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------