Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Légyszíves Imyke!!
Miért nem lehet úgy írni, ahogy az előbb tetted??
Én nem bántottalak soha, sőt! Egyszer véletlenül megemlítettem, hogy nem jól van ez így egymás kizárása.... (túúúdom, a demokratikus állam, meg a mittomén....) erre tessék, kellett nekem megszólalnom...
No mindegy!
Nem tudom, hol jársz, de nem én vagyok az aki sztárolja magát, merthogy nem nekem van tele az oldalam "szeressetek, itt minden teljes!!" - feelinggel... ja, erről jut eszembe...:
Lehet, hogy én vagyok eltévedve, mint özvegy nyúl a búzában, de a Te szótáradban nem felel meg a "TELJES" szó a "100%"- nak ???
Bocs, akkor lehet, hogy tényleg én vagyok a hülye... na persze én is csak egy játékos vagyok, aki természetesen így értelmezi a 100%-ot...
Kikérem magamnak, hogy lekezelő vagyok, ennek abszolút semmi valóságalapja nincs, kérdezd meg azokat, akiket most legszívesebben kinyírnál..
A családomat...:)
egyre inkább fajul el a dolog Imyke, és nem értem, miért csinálod... pedig már az előbb megnyugodni látszottál....
Én már az elején említettem, hogy legelőször is saját kényeztetésemre csinálom ezt az egészet, és nem mások fikázásáért..
Imyke sikerült elérned:
Megbántam hogy kezdőüzinek beleírtam a topikba, hogy
"Csak azért írok, hogy ha véletlenül azon töritek a fejeteket, hogy lefordítjátok a MOHAA menürendszerét, ne terheljétek magatokat vele, mert folyamatban van ! "
Kár volt, pedig csak jót akartam....én voltam a hülye, igazad van....
pffff....