Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem túl sokat vállaltam magamra. Atyáskodtam és intézkedtem, s végig abban a hitben, erre szükség van.
    Nem telt el nap, az elmúlt fél évben, hogy ne lógtam volna a Supergamezen, állandóan belépve - minden gép újraindítás után beléptem, és belépve maradtam - egész nap, és szóltam, hozzászóltam, adtam magam.
    Nem mondom, hogy jó vagyok, nem mondom, hogy mindent tudok, de segíteni akartam, s adni, amikor és ahogy csak lehetett.
    Az elmúlt napok eseményei - az itteni hozzászólások fényében is - azonban megvilágították számomra, hogy nélkülem is fut ez a szekér, s nincs szükség önjelölt "vezetőre"...
    Jobb lesz, ha visszafogom magam, s nem hiszem magam annyira fontosnak, hogy állandóan itt lógjak, és le kell szokjak arról is, hogy mindig, mindenkinek válaszoljak. Vissza kell avanzsáljak normál fórumozóvá, azzal a különbséggel, hogy egy topikot azért moderálhatok - ezt.

A Sync.hu nagyon kedvező ajánlatot tett, és elfogadtam. Az oldalam címe meg fog változni, tárhely bővítéssel.
    Majd tájékoztatom azokat, akiket érdekel.
    És magyar szerveren marad az oldalam!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------