Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A mondataidnak csak demagóg szinezete van. Szerintem nem tudod mit tudok én.
Haladjunk sorjában, krónikusan
1. Felmerült a gond, hogy az egyre nagyobb magyarításaimat nem tudom megosztani veletek.
2. NeoMaN segítségemre lett - nem kis utánajárással találta a dre.hu-t. Megoldott mindent, egyedül.
A terv az volt, hogy FTP-s felület lesz, ahová mindent felteszek / felteszünk és akkor onnan kaphatja le mindenki amit akar - effektíve FTP-szerver...
3. Én úgy gondoltam, jobb, ha pofásabb a dolog, és HTMl-felületű az egész, mert akkor szűkebb a hibalehetőség és szebb az egész. Az oldal készítésének terve tehát felvetült.
4. Csináltam is egy oldalt - előbb én.
Aztán jött karikusz ajánlata, amit természetesen nem hárítottam el, hiszen ki tudja, mit rontok én el, s amúgy sem vagyok egy html-zseni. A terv annyi volt, hogy egy roppant egyszerű oldal legyen, ami nem okoz gondot semmilyen kapcsolattal bíró embernek.
S hogy legyen koncepció, fellőttem az én oldalamat, mivel elkértem NeoMaN-től az adatokat. 17-én.
5. Befutott karikusz privije, majd utána az e-mailje, és konstatáltam, illetve örültem, mert valóban jól vette le, mit is akartam.
6. Methos is csinált egy értelmezést, közkincssé tette itt, miközben én - a többiek segítségével - a kódlap problémával küzdöttem meg ... Methos időközben 2 verziót is csinált.
7. Közben kiderült, addig semmit sem tudunk csinálni a lappal, mígnem lesz domain-ünk, s nem tudunk közvetlenül töltögetni - a jelenlegi helyzetben csak úgy menne, ha én feltennem a html könyvtárba, s onnan NeoMaN átpakoltatná a szolgáltatókkal az ftp könyvtárba, hogy valóban letölthető legyen a html-ről...
8. Elkészítettem a jelenleg is elérhető változatot - ami a honlapomon fenn is van - és akkor jössz te, és osztod nekem a rossz igét.
Hát tudod mit, elegem van, fasznak magyarázkodok itt!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------