Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Sziasztok!
Zaki - a régi logod jobb volt...
, ez olyan szemzavaró... (bocs).
AmonRé - a "konzervatív" részével nem tudok egyetérteni a hozzászólásodnak... szerintem egy magyarításokkal foglalkozó oldal ne próbáljon flashes (stb.), scriptes és millió oldalra szabdalt szerkezettel megjelenni, amikor nem az a funkciója, hogy megmutassa, mire képes az oldal ügyeletes fejlesztő guruja, vagy egy jó (néhány) program...
A magyarításokkal fogllakozó oldalaknak funkcionálisnak és éppen ezért szolídnak illik lennie, hogy a leglassabb (értsd: 28.8 kbs) kapcsolattal netező emberke is tudjon manőverezni rajta, s ha mást nem is, legalább az akutális híreket elolavshassa rajta anélkül, hogy regisztráción (2-3 oldalon + 10-20 klikken keresztül) vagy netán több mellékoldalnyi információn keresztül kellene vergődnie magát.
Én kifejezetten rühellem azokat az oldalakat, amelyeken - egységesítés fuck - php motoros, szinte egyen-megoldások diavtoznak, melyeken ha egy fájlt le akarok tölteni regisztrálnom kell magam és amelyeken egy-egy infromációhoz a site legmélyebb bugyraig le kell ásnom, mert olyan szövevényes a szerkezete...
Feltöltés: Amíg nem lesz normálisan menedzselhető az oldal (értem ez alatt: domain, és valóban elhelyezhető fájlok), addig szerintem kár vetyegni azon, miként és kinek a dizájnja kerüljön fel...
Köszönöm azoknak, akik úgy vélik, az én visszafogott, egyszerű elképezélesem jó lenne, megvallom, a sajátom nekem is tetszik, bár a másik két "versenyző" se kutya. Methos is, Karikusz is kitett magáért, szívem szerint mindhárom megérdemelne egy-egy oldalt...

Elkészült a Devastation Hun - az 1.390-es változatra.
Teljes grafikai (bár némelyik grafikai elemmel nem boldogult a game, ezért azt kihagytam... pl.: a töltőképernyők alfacsatprnáját hiába állítottam be DXT1-nek, ahogy kell, a játékban átlátszó lett, és töltés közben nem látszott semmi... a kép helyett, így az eredetik maradtak.) és teljes szöveges magyarítás.
Mellékelve a szükséges 1.390-es Performance Fix és a biztonsági másolattal bíróknak is megkönnyítettem a vadászatot.
A patcheket nem tettem bele (67 + 107 MB) és így, szöröstűl bőrőstül a magyarítás mérete: 79 és fél MB.
Most egy pár nap pihi, és akkor nekiugrok a többi befejezésnek...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------