Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, hogy ennyire elfajultak a dolgok.
    Nem új Magyarítások Portál - ne adj isten GMiki vagy Gamehunter - van születőben, hanem egy olyan hely, AMIRE CSAK A TÖBB TÍZ MEGABÁJTOS MAGYARÍTÁSOK CSÚSZNÁNAK FEL...!.
    Hiszen, tudjátok jól, egyre nehezebb egy-egy újabb munka megosztása. Lásd: az utóbbi munkáim szinte mind 10-100 MB között mozognak. Hova tudnám feltenni őket? Hiszen még a Max Payne MAGYAR MOD-ommal is gondok voltak, gondolom, páran még emlékeznek, amikor 2 nap után az egészet törölték a búsba... sa talán csak azért engedték tovább működni a dolgot, mert az újabb feltöltésem után látták, hogy több ezer letöltés (és így ugye forgalom) történt az oldalról... pedig semmi banner, semmi reklám...
    NeoMaN a problémámra keresett megoldást és úgy gondolta, egy ingyenes és "korlátlan" tárhely segíthetne az ilyen gondokon.
    Az már csak az én bátorkodásom volt, hogy az egész legyen html-es és ne FTP-s.
    De kérem, nekem mindegy. Legyen másként, vagy sehogy.
    A magyarításaim pedig - így, kényszerből - nem kerülnek megosztásra. Nekem elegem van.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------