Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Solid Snake GH
    Nos, akkor tudod mit?
    Erre van egy nagyon egyszerű megoldás: ne vedd figyelembe akkor azt a mondatomat, ergó visszaszívom, hogyha esetleg ezzel megsértettelek.
    Mostmár oké?
    Hidd el, engem is szívatnak NAP MINT NAP, de tudod, hogy mit csinálok? ELTŰRÖM.
    Na ez a különbség kettőnk között, hogy te egy -megjegyzem abszolút nem sértésnek szánt- mondaton ennyire felkapod a vizet, és ennyire ellenszenvesnek tekintesz engem. (Szintén megjegyzendő, hogy én teljes mértékben tisztellek téged és a munkáidat, és abszolút nem akartalak megsérteni.) Nagyon sajnálom, hogy félreértetted, és ellenszenves, lenéző üzenetnek tekintetted.
    Remélem, hogy mostmár béke lesz, mert én sem szeretnék több vitát. (Főleg egy ilyen mondatfélreértési vitát.)

Nagyon halkan megjegyzem amúgy, hogy én is fordító volnék, és tudom, hogy milyen nehéz egy magyarosítás elkészítése. EZÉRT SE tekintsd sértésnek az első üzenetemet.
    És még fogok írni ebbe a fórumba, nem azért regisztráltam, hogy aztán 1 nap múlva haggyam az egészet a csudába.