Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Hunnenkoenig
    Hat szerintem az itthoni forgalmazok csak kis mitugraszok.
    Az igazi döntest az anyaceg hozhatja csak meg.

En sem csinaltam eddig olyan hü de sokat (IMYke es Gmiki joval többet fel tud mutatni, az szentseg) es neha nekem is tele van vele a hocipöm, de hat ha nem fizetnek erte, akkor nem is varhatjak el, hogy azonnal megcsinaljunk mindent, mint föallasban!

Adjak ide a cuccot, aztan, ha jo jatekot csinaltak, akkor majd leforditjuk, ha akarjuk. Ugye ingyenmunkat nem követelhetnek, csak remelhetik, hogy megcsinaljuk! :-)

Van egy haverom, akinek radioallomasa van. Nos ö minden heten kap ket ladanyi CD-t a lemezcegektöl. Többnyire olyat, ami a boltokban meg nincs is! Csak azert, hogy ugyan jatsza mar le öket, hogy az emberek utana megvegyek a cd-t.

Ö sem jatszik le mindent. Kivalogatja a heti parszaz Album es szololemez közül azt az 5-10 szamot, amit ugy gondol, hogy az ö celcsoportjanak megfelel es azt jatsza.

Annak, aki jot produkalt, szerencseje van es esetleg növekszik az eladasa, mert a radiban nyomatjak a cuccat.

Ez a kapitalizmus, gyerekek! :-)