Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ha azzal az ingyen munkával magamnak nem ártok - nem megy rá a családi életem, munkám és szabadidőm teljes egésze - és hobbi szinten még szórakoztat is, miért ne? ;] Nem érdekel ki mit szól hozzá, nem kötelező. Ha csak pár embernek már örömet és/vagy segítséget nyujt, megérte. Kétségtelen hogy bántó tud lenni egy-egy primitiv ember megnyilvánulása, dehát tul kell tenni magát rajta a népnek.
Ittvan a Hunnenkoenig es Andy fele diablo magyaritas. Hajam teptem mire megertettem kedves kollegat, hogy miaz isten targyat keres. Aztan, felraktam, mosolyogtam egy jot a kifejezeseken es rajottem hogy maradok az angolnal. Viszont szidni nem fogom, mivel sokszaz masik embernek hatalmas segitseg. Nem kotelezo hasznalni, nem is hasznalom, ennek ellenere elismeresem. ;]
Jogi oldala viszont aggalyos. De ezzel Imyke talan jobban tisztaban van. Nemhiszem hogy hatterinfo es utananezes nelkul kezdett volna bele anno a forditasokba/magyaritasokba. Ha csak abba belegondolok, hogy most a morrowind.hu domain miatt is tobb helyrol tanacsolta jogban tolem jobban kepzett emberke (en abszolut hulye vagyok hozza, leszamitva a hirados baromsagokat semmi kozom a joghoz) hogy kerjunk egy beleegyezest a Bethesdatol, a kesobbi szerzoi jogi bonyodalmakat megelozendo. Ezek a magyaritasok ilyen szempontbol meg komolyabbak, mivel egy szerzoi joggal vedett jatekot es annak forrasanyagat alakitod at. De errol telleg Imyke es a tobbi forditassal foglalakozo ember tudna mondani bovebbet. Megjegyzem, erdekelne e kapcsan mi a helyzet...
"Gyöngyöket szórunk a disznók elé" << Hálaisten a "nehezenkezelhető primitiv disznók" hamar eltűnnek az adott játék világából ;]