Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
(Jani-B-nek is): Az "eng" szétszedő a Caesar3, a Pharaoh és a Cleopatra esetén tutira működik. Zeus-om nincs, így azokon nem tudtam kipróbálni, de mivel ugyanaz az engine, sztem velük is megy. Konkrétan leprogramozva még az alap "text" fájlok működnek, az "MM" típusúak még nem (az kicsit komplikáltabb). A progi emiatt nem is akarnám elküldeni (és a kezelése is elég "experimental" még :) ), de írjatok mail-t és összedobjuk, amink van, megbeszéljük, mi legyen. Egyébként a progi egyszerű ini fájlba szedi szét az "eng"-eket, amelyek ezután közönséges szövegszerkesztővel editálhatók. A progi az ini-ben lévő infók alapján újra tudja építeni az "eng"-et (plusz kell az eredeti "eng" is).
A C3 fordítás nálam is kb. félig kész van, illetve futólag belekezdtem a Cleopatra-ba is. Ez utóbbinál bizonyos ékezetes betűk elég érdekesen helyezkednek el (magasabban, mint a többi), de azért tökéletesen olvasható. A C3 esetén semmi gond. Ma akartam a weblapomra kirakni mindkettőt, de a céges levelezés megadta magát és nem tudtam hazaküldeni magamnak az anyagot. :) Holnapra minden kint lesz.
Én szívesebben fordítanám a két egyiptomi játékot (elsősorban a Cleopatra-t), az eddig elkészült C3 anyagot pedig szabad felhasználásra átpasszolnám nektek.
Még valami: mivel a freemail döglődik mostanában, használjátok a totallius_kukac_yahoo_pont_com címet.