Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • PiszkosFred
    #8732
    A Telltale féle remakek aránylag jók lettek. A Pirates!, ahogy Zero is említette szintén nagyon jó lett, bár ez esetben elfogult vagyok, mert a Pirates! valamelyik verziója '89 óta mindig az aktuális "gépemen" van, legyen az bármilyen gép, bármelyik kor bármelyik Pirates verziója :)

    Elitet figyelem, minden rezdülését, de félek, hogy csalódni fogok. Nem azért, mert nem lesz jó játék. Hanem, mert akarva, akaratlanul is azt várnám el - pedig tudom, hogy nem kellene, de mást diktál az ész és mást a szív -, hogy akkorát üssön, mint anno a c64es eredeti. Akkorát pedig, már most mondom, nem fog. Ez az én hibám (is), mert amikor a közel 40 évesen összeülünk sörözni a régi cimborákkal, és előjön az elite hétvégék, akkor azokat az élményeket, amelyeket ott szereztünk, nem fogja megismételni már semmi. Tudom ezt, felfogom, és mégis ezt várom el, pedig nem kellene - és emiatt félek tőle.

    Anno, nem volt még cheat meg anyámkínja, a "poke"-kal is óvatosan bántunk. Péntek este kezdődött az Elite verseny, és vasárnap estig tartott. Multiplayer, internet (hah, hol volt még az) nélkül ültünk a saját c64 előtt, és szedtük össze a pénzt. Az nyert, akinek több creditje lett vasárnap estére.Aztán amikor commander jameson felkenődött szombat este az állomás falára, mert a dokkoló kompjuter úgy döntött, nem akar pontosan működni, akkor volt nagy asztalcsapkodás, mert a versenyt buktad. Nem adtuk fel, mert benne volt a pakliban, hogy más is összetörte magát :D Na az ilyen emlékek miatt megszépültek a Thargoid barátainkkal vívott csaták is, és mára már úgy emlékszünk vissza az egészre, hogy valami isteni és megismételhetetlen élmény. Ezért félek tőle, hogy mi lesz most. Annak ellenére, hogy várom nagyon.