Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Zero 7th
    Azt is megnéztem, ott is borzalmas volt a fizika, a versenyautó igen ridegen ütközött a padkával, plusz a gravitáció forgatónyomatékkal is hatott az autókra, hogy mindig az alváz legyen lefelé. Lehetett az orrán álló kocsival csúszni száz métert. Lendület borította volna előre, forgatógravitáció hátra, úgyhogy a kocsi szépen az orrán állva egyensúlyban csúszott előre.

Jaj.

Egy darabig nézegettem az autós cuccokat is, főleg a haverok miatt, de aztán úgy 2000től kezdődően rájöttem, hogy felesleges az időmet pazarolni olyasmire, ami igazán lekötni úgysem fog soha.

Na meg a "szimpla" autóversenyekről beszélek, ahol mész előre az aszfaltcsíkon, azt' örülsz neki. Ami elvileg az autózás meg a száguldozás élményét kéne hogy adja, de a nevetséges fizikának köszönhetően (meg hogy az ember nem autóban ül, csak egy képernyőt bámul) szánalmasat bukik minden egyes próbálkozással. Komolyan nem értem az autósjáték fanokat...
    Deathtrack, Death Rally, Carmageddon, de még a Mario Kart is több azért ennél (nem mintha valaha mariokartoztam volna, csak gondoltam megemlítem).