Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Egyúttal keresnék is egy játékot, amiről sajna sok infóm nincs:
NES-es, verekedős. Lehet ketten játszani. Izometrikus nézet, tehát van "mélysége" a pályának, nem úgy, mint mondjuk egy Street Fighterben. 2v2 meccsek vannak, egyre nehezedő ellenfelekkel. A pályák nem túl nagyok, és nem DoubleDragon-szerűen "végigmenős" pályák, hanem ilyen aréna jellegűek. Van ami csak sima placc, de van futószalagos, tüskés, veszélyes pálya is, ahová be lehet esni, meg be lehet dobálni az ellenfelet.
Van egy csomóféle karakter, de nem választani lehet, hanem a nevük vércsoportjuk, meg egyéb hülyeségek állítgatásával lehet bemákolni jóféléket. Van aki inkább erősen üt, van aki három gyorsat rúg, stb. Mintha lennének benne kombinált mozdulatok két pléjeres módban, de ez már nem tuti. A végén két sárkánymaszkos csávó a főellenség.
Amiért a címét nemtom, az az, hogy ha minden igaz, kizárólag japán verziója van, és egy rohadt betűt nem fogtam fel belőle soha.
A vicc meg az, hogy pár éve már megtaláltam, végig is toltam, de a címét megint elfelejtettem. Na meg nem találom azt a weboldalt, amit pár éve így NES témában találtam...