Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • dronkZero
    Szerintem semmilyen embernek nem való windows... :P
    Csak ránk tukmálták, elkezdtek csak winre játékot kiadni, aztán ez lett belőle, nem lehet kikerülni. :(

Linux-szal nem mertem még próbálkozni, ahhoz azért kurvára nem értek, meg köszködhetnék, hogy menjenek rajta a játékok, kereshetnék linuxos autocadet, végeselemes modellező szoftvert, fotosoppot, meg úgy mindent, amit winhez már évek óta rutinból telepítek...
    De egyébként kettő IRL haver pakolt fel magának Linuxot, két hétig mást sem hallgattam, csak hogy milyen jó. Aztán plusz két hét csönd után mikor láttam a gépüket, már megint windows volt fenn. Ebből levontam magamnak a következtetést, hogy nincs felesleges egy hónapom szopni Linuxszal, hogy aztán mégse használjam...

De gyanítom, hogy a 3k-s shell nem nagyon kezeli nagyjából még az egeret sem... :P

64-bites XP van most fenn, és egész jó. Néha, egy-egy telepítő közli, hogy ő másmilyen vindózt szeret, de átlehet baszni az agyukat.
    64-bites autocaddel szívtam meg majdnem, a 32-esnem települ, a 64-es meg hiányos volt torrenten, úgy kellett kiegészítenem a 32bitesből... :P
    Sok előnyét nem látom még, de baj nincs vele. Állítólag egész sok játék kitudja használni a 64bitet, de ennek _semmi_ jelét nem látom, lehet, hogy ez a "támogatás" kimerül annyiban, hogy ha van a gépben 4G ram,akkorkihasználja... Elvileg a HL2, BF2, U3 engine támogatja...

Ja, többiektől bocs az offért, de amúgy sem pörög túlságosan a topic...