Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • takysoft
    akkor összefoglalom:
    Tashot Commander-t NE kutasd ki, mert akkor nem tudod kikutatni a Leviathan-t.

Sub Construction: (talán idegen hajóépítés) ebből van egy item is, és azt kell kikutatni. (a lényeg az, hogy legyen ebből az itemből legalább 1 db, mikor teljesülnek a feltételek:
    -Transmission Resolver (ehhez Magnetic Navigation kell)
    -Zrbite.

Ion Armour:
    -Ion Beam Accelerators
    -Plastic Aqua Armour
    -Deep One Terrorist (ezt kell kikutatni utoljára!!!!, ha előbb kutatod ki, akkor van egy kis esély, hogy nem tudod megszerezni az Ion Armourt)

Magnecit Ion Armour:
    -Ion Armour
    -Magnetic Navigation

Mantha(első új hajó):
    -Magnetic Ion Armour (ez is necces)
    -Sub Construction (meg ez is necces, de ezeket már részleteztem)

Hammerhead:
    -Mantha

Leviathan:
    -Hammerhead
    -Lobsterman Commander (ha már kikutattad a Lobsterman Commander-t, ne aggódj, csak szerezz egy újabbat)

Ami a játék megnyeréséhez tehát kell:

Alien Origins
    -Bármilyen élő idegen kikutatása

The Ultimate Threat
    -Alien Origins
    -Lobsterman Commander (ide Lobsterman Navigátor is elég lehet)

T'Leth, the Alien's City
    -The Ultimate Threat
    -Lobsterman Commander (igen, még egy:D)

Vagyis magyarul:
    -A idegen város megtámadásához Leviathan kell.
    -Ahhoz meg mágneses ion pajzs, meg idege hajóépítés.
    -az ion pajzsnál fontos, hogy a Deep One Terrorist-ot a másik két előfeltétel UTÁN kell kikutatni.
    - Zrbite és Transmission Resolver kutatásoknak CSAK akkor kezdj neki, ha már van legalább 1 Alien sub construction itemed a raktárban. Ekkor kikutatod a két előző technológiát, akkor megjelenik a Sub Construction(figyelj, hogy az item közben a raktárban legyen.. fontos)
    -és végül: Tasoth Commandert SOHA ne kutasd ki(max ha már minden más megvan)

(-az MC technológiában is vannak néha elérhetetlen ágak, de az nem fontos a játék végigjátszhatósága alapján.)

Az 2.1-es X-com 2-őt feltöltöm, amint menni fog az extra ftp servere.

Remélem tudtam segíteni (vannak savegame editorok, azokból ki tudod okumlálni, melyik teczhnológiára van szükséged. de aztén csak a legszükségesebbeket csíteld be:D)