Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
az bonyesz....
van egy házi fordítás ugye hozzá, az terjedt el. node az a floppy-s verzióhoz készült, nekem meg a CD-s verzió van meg(amiben nem képek vannak az elején, hanem video) megvan a magyarított floppy-s exe is, de animokkal jobb a játék, meg kevésbé bugos.(persze bug még a CD-s verzióban is van... főleg a fejlesztési fában.. vannak dolgok amiket csak bizonyos egyéb dolgok után szabad kikutatni, vagy nem is lesznek elérhetőek... de erről majd keresek részletesebbet)
Amúgy nem olyan nagyon sok az a szöveg az elején, meg kb érthető is. Meg ugye: ki nem ismeri a story-t:D most komolyan.... aki még játszik vele:D
Persze ha van kérdés, kérés, arra szívesen válaszolok, vagy X-Com fan vagyok(legalábbis első kettő.. többit nem nagyon ismerem.)
Annyit még tudok, hogy van magyarítás a harmadik részhez is, asszem Ganrus készítette. Azzal kapcsolatban hozzá kell fordulni. Szintén Dos-os a játék, és annál nagyon kell vigyázni, hogy NE rip-elt verzióval játsz, mert abban kiakad a játék közepe fele, mikor átmegy az ember az idegen dimenzióba, hiányzik egy pálya. Hajrá CD-image-et szedni.
Detto dosbox-ot használni tessék hozzá. Bár régebbi rendszereken(win98 vagy XP) elfuthat a windows belső emulátorával is, de akkor tegyétek fel a sound patchet.(nem a játék, hanem a windows dos emulátorához készült sound patch.. nevét nem tudom, nem emlékszem... talán VDM-sound vagy mi . bugos egy vacak az biztos.)
Mind1, Vista, Linux, Mac alatt Dosbox az egyetlen alternatíva.
no X-com 2 fejlesztési technológia bug: (nem fordítom le, mert nem tudom a pontos kifejezéseket, meg nincs is kedvem)
There is a bug in Terror From the Deep's research tree. What happens is that when you research some things 'out of order' (according to the game authors' preference, apparently) you are no longer able to initiate the research of some alien artifacts. As far as I know, the only way to avoid this error is to research in the 'correct' order, specifically: Research the MC Lab after you have researched the MC Reader, research Zrbite only after you have have researched the Disruptor Pulse Launcher, the Live Deep One after Magnetic Navigation, Tasoth Commander after Leviathan, and another involving alien sub contruction, but there are other undocumented ones.