Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • takysoft
    Na kipróbáltam.

Nekem a Doom Collector's Edition van meg, ebben az Ultimate Doom, a Doom Final TNT a, Doom Final Plutonia és a Doom II találhatók meg. Külön telepíteni nem kell, mert simán a CD-n rajta vannak a wad filok, azokra rá lehet mutanti.

Na közben megvannak a gondok... a Doomsday a fos....
    Hatalmas egy szar.... Egyrészt a D3D nem működik. Válts át OpenGl-re, akkor nem kapsz hibaüzenetet.
    Másrészt... szar.... annyi grafikai hiba van benne, hogy bele lehet őrülni...
    Az ellenfelek félig átlátszóak, a falak néha villognak, meg pixelhibásak... Télleg szép, meg jó, hogy 1600*1200-ban is megy, ezt csak a falak körvonalán lehet tényleg látni(amik meg kizárólag egyenesek), mert minden egyéb textúra alapú, a textúrák meg ocsmányak(illetve szépek azok, csak dosban 400*300-as felbontáshoz készültek.
    Vannak jDoom resource pack-ok a neten.... ezektől állítólag szebb, de én sok változást nem láttam.. ugyanúgy bugos szar volt.
    Lehet d3d-re van optimalizálva, azért bugos opengl-ben(de miért lenne... ha az unreal engine-t tökéletesen implementálták opengl-ben, akkor nem az opengl hibája... a doomsday a szar), de 3d3-ben meg nem indul.

gyors letöltök vmi non-beta változatot... pill....
    NO, MIRE AKADTAM!!!
    Látogass el ide!!!
    Kiderül bizony, hogy a k**va doomsday oldalra NEM a legújabb változatot sikerült kirakniuk, ugyanis vagy 5.1 beta is!!!! (sőt, 5.2 beta is, csak ahhoz még nincs windows-os verzió, csak forrás, azt meg linuxban ugyan könnyű lefordítani, windowsban már nehezebb:D)

Mind1, 5.1-et feltalapítve megy a D3D, és szép a játék(nem villog a fal, és szépek az ellenfelek is.

Innét lehet letölteni a resource pack-ot! ami az előző linknél van, az nem megy ezzel, mert régi 2004-es.

Ezt a verziót megeszi szépen az új doomsday is, bár én indítás után sem láttam semmi különbséget.

Bár ez lehet azért is, mert útálom a Doom-ot:D