8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6082 Nézegettem a képeket, s erősen hasonlít rá amúgy... de még mindig inkább a rendőr feeling van bennem. :-) -
#6081 Cadillacs and Dinosaurs? -
#6080 De ugye nem a Robocop ?:D
Na egy kis help, hatha innen a nevekbol beugrik.
http://www.klov.com/ -
#6079 Ja, a rendőrös fílinget erősíti, hogy a másik csóka (amelyik nem a Megtorló), az szinte rendőrnek tűnik, az ellenségek bűnözők, és néha előkapjuk a pisztolyt szélőni a rosszarcúakat(ha ők is lőfegyverrel jönnek). Képekről nem ugrik be? -
#6078 Jah nekem is elsore a Double Dragon ugrott be, de ott nem rendor auto volt a kezdo palyan , hanem egy masmilyen. -
#6077 Igen, ez a klasszikus felállás ezekben a játékokban. Amire te gondolsz, szerintem az pl. lehetne a Final Fight vmelyik része. Vagy a Double Dragon epizódból valamelyik. -
#6076 Hm, hát én egészen sokáig nem tudtam, hogy képregényhős. Játszottam vele pénzbedobóson, ütöttem szét az arcukat, de a háttér, hogy ez egy képregény lenne eredetileg, az nem volt tiszta... Nézz pár screenshotot, vagy töltsd le, aztán kiderül. Ha meg épp nem az, akkor is van egy jó kis mindenkinekszétveremafejét játékod. Rosszul nem jössz ki belőle... :) -
Zóanagyvarázsló #6075 Esetleg Undercover Cops? -
#6074 Nem bonuzoket ill punkokat (kesekkel, lancokkal stb) kellett szetverni a jatekban es minden palya vegen volt valami foellenseg ?
Mert remlik valami ilyesmi de a neve nem ugrik be. De mintha c64-re is kiadtak volna.
-
#6073 Hmm... lehetséges!? Bár nem rémlik, hogy képregényhős lett volna. Inkább egy sima rendőrnek tűnt, erősebb alkattal. ;-) -
#6072 Ja igen, és nem voltak azt hiszem ilyen nagyon ufós dolgok benne, sem mindenféle csúszómászó... inkább csak a sima gengszter+sikátor felállás volt. ;-) -
#6071 Punisher? (Nem rendőrautó mellől indul... A többi stimmel.) -
#6070 Na ha ebben valaki segíteni tud, az akkor tényleg mindent tud. ;-)
Keresem:
Klasszikus mész jobbra-ütsz-rugsz... aztán megjelenik a Go felirat és mész tovább. Eddig beugrik mindenkinek 300 játékcím.
Hasonlít kicsit a cucc a Final Fight c. remekműre.
Na és a különbség: 2 zsaru közül lehetett azt hiszem választani. Jó izomkötegnek néztek ki. A pályák a rendőrautó mellől indultak.
Ennél több már nem ugrik be, ősidőkben játszottam vele, játékautomatán. :-)
Az is elég nekem, ha leírtok ilyen rendőrös-jobbrascrollozós-bunyós cuccot, mert nem hiszem, hogy ilyen kevés infóból pontosan beugrana valakinek a játék. :-)
Köszi! -
#6069 http://www.devlsoft.co.uk/?page_id=42
Aki nem ismerne a Wonderboy 3-at a Segarol, annak itt egy nagyszeru remake.
Ha esetleg nem indulna el, akkor a foxman kiegeszitest hasznaljatok. -
#6068 :( Kár. -
#6067 :D no látod, fogalmam sincs! :D Én el sem jutottam odáig szerintem :) -
#6066 És nem tudod, hogy a piramisos pályán a múmia kriptája előtt ott vannak azok a oszlopok és azokon kell végig ugrálni, de hogy kell úgy hogy ne üssem be a fejemet a plafonon levő szuronyokba? :) -
#6065 Nagyon szépen köszönöm!!
Ezt körülbelül 10 éve kerestem -
#6064 Ki nem? :D -
#6063 ÖÖÖ játszott valaki a Titus the fox-al? -
#6062 az a Death Rally lesz tényleg. és felünézetes. lehet benne Duke Nukemmel lenni:D -
#6061 A Death Rallyra gondoltam én is, de azt hittem az hátulnézetes. Lehet hogy másikra gondoltam? -
#6060 Azt hittem a többiek kapásból kitalálják. :P Death Rally -
#6059 Esetleg GTA:)
De az nem versenyes.
Remélem nem mondok hülyeséget, de érdemes lenne megnézned az abandonware oldalakon az arcade/simulator részeknél. Hátha emgtalálod. -
#6058 Az újabb inkarnációiban már lehet (pl. ZDoom). -
#6057 Nem lehet. -
#6056 jaja ignitionba nem lehetett lőni csak volt 1 turbo de az télleg nagyon faszavolt... -
Zóanagyvarázsló #6055 Felülnézetes autójátékról mindig az Ignition jut eszembe, de nem emlékszem arra, hogy lőni lehetett volna benne.
Talán ez tetszene.
takysoft: Nincs ugrás a Doomban, a kisebb "mélyedésket" futással lehet abszolválni. (Sőt, nekem a Quake-ből sem rémlik az ugrás, de az nem is kötött le túlságosan.) -
#6054 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni?
Egy régi járékot keresek, amiben autókkal kellett versenyezni, pénzt felvenni meg egyéb extrákat. Lehetett egymást lőni és ahogy gyűlt a pénz egyre jobb autót lehetett szerezni. Ja, és felülnézetes volt. Nagyon régen játszottam vele, nem tudja valaki esetleg a címét egy hasonló játéknak? -
#6053 nincs mit:D jó játékot...
Dúmba lehet ugrani?? -
#6052 Nagyon szépen köszönöm! Eddig már 3-4 napja OpenGL-be nyomtam de úgy tényleg rossz volt (néhol szagatott is pedig a videókártyám szerintem elég erős. Na az a lényeg, hogy megy! Köszönöm!
Bye! -
#6051 Na kipróbáltam.
Nekem a Doom Collector's Edition van meg, ebben az Ultimate Doom, a Doom Final TNT a, Doom Final Plutonia és a Doom II találhatók meg. Külön telepíteni nem kell, mert simán a CD-n rajta vannak a wad filok, azokra rá lehet mutanti.
Na közben megvannak a gondok... a Doomsday a fos....
Hatalmas egy szar.... Egyrészt a D3D nem működik. Válts át OpenGl-re, akkor nem kapsz hibaüzenetet.
Másrészt... szar.... annyi grafikai hiba van benne, hogy bele lehet őrülni...
Az ellenfelek félig átlátszóak, a falak néha villognak, meg pixelhibásak... Télleg szép, meg jó, hogy 1600*1200-ban is megy, ezt csak a falak körvonalán lehet tényleg látni(amik meg kizárólag egyenesek), mert minden egyéb textúra alapú, a textúrák meg ocsmányak(illetve szépek azok, csak dosban 400*300-as felbontáshoz készültek.
Vannak jDoom resource pack-ok a neten.... ezektől állítólag szebb, de én sok változást nem láttam.. ugyanúgy bugos szar volt.
Lehet d3d-re van optimalizálva, azért bugos opengl-ben(de miért lenne... ha az unreal engine-t tökéletesen implementálták opengl-ben, akkor nem az opengl hibája... a doomsday a szar), de 3d3-ben meg nem indul.
gyors letöltök vmi non-beta változatot... pill....
NO, MIRE AKADTAM!!!
Látogass el ide!!!
Kiderül bizony, hogy a k**va doomsday oldalra NEM a legújabb változatot sikerült kirakniuk, ugyanis vagy 5.1 beta is!!!! (sőt, 5.2 beta is, csak ahhoz még nincs windows-os verzió, csak forrás, azt meg linuxban ugyan könnyű lefordítani, windowsban már nehezebb:D)
Mind1, 5.1-et feltalapítve megy a D3D, és szép a játék(nem villog a fal, és szépek az ellenfelek is.
Innét lehet letölteni a resource pack-ot! ami az előző linknél van, az nem megy ezzel, mert régi 2004-es.
Ezt a verziót megeszi szépen az új doomsday is, bár én indítás után sem láttam semmi különbséget.
Bár ez lehet azért is, mert útálom a Doom-ot:D -
#6050 legújabb directx ITT.
videokártyához meg NE a gyártótól tölts le drivert. ez lehet hülyén hangzik picit, de igaz. Azok le vannak maradva. Töltsd le a konkrét grafikus chip gyártójától az ő általános drivercsomagjukat.
Pl. a Sapphire-tech gyártó driver oldaláról még csak 6.2-es alapú catalyst driver tölthető.
Ment fel az ATI, vagy az nVidia honlapjára, és szedj drivert onnét. Ha más chip-ű kártyás van, akkor vegyél újat:D
Mi lehet még a hiba?:
-Hibás a doomsday(ez gondolom egy fan-project, lehet hibás, főleg ha nagyon új a verzió. próbálj meg egy régebbit talán)
-hibás a doom-od. kismillió változat van a doomból, lehet, hogy a tiéd hibás, vagy éppen az a verzió inkompatibilis. Volt régi dos-os doom, újabb win95-ös, meg volt spéci kiadás is.... szal sokféle.
de vlaszeg vmi grafikai gond lesz az.... -
#6049 Most raktam fel pár napja a legújabb DirectX-et most néztem meg nincs is újabb a neten. Amúgy a többi játék megy csak ez nem.
Bye! -
#6048 Hűha, a kép szerint a directX-szel van baja. Próbáld újratelepíteni. Ha nem jön be, akkor a videokártya driverét próbáld lecserélni.
Ha egyik sem jön be, akkor tovább gondolkodunk :) -
#6047 Hy all!
Most találtam egy Doomsday nevű jó kis progit ami a Doom 1-2 grafikáját tuningolja fel... de ezt biztos, hogy ismeritek. Na és az lenne a problémám, hogy nem akarja be indítani a Doom 1-et! Mindig ezt írja ki Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!!! -
#6046 Majd kénytelen leszek mindent kintről rendelni. :( -
galocza #6045 nem is lenne gond, ha a nyelv választható lenne. emlékeim szerint a sabo esetében is csak egy rakat szövegfájl a lokalizáció, nem lett volna nagy ügy a többnyelvű felirat. majd készítek hozzá "angolosítást" 8).
filmeknél - szerencsére - csak a legolcsóbb kiadványoknál spórolják le az eredeti feliratot, a hangot meg szinte sose. amúgy ezeket is szeretem eredeti nyelven, feltéve, hogy van fogalmam az illető nyelvről...8) -
#6044 hát ahogy a mai megjelenéseket elnézem pár éven belül nem lesz más választásod. Még ha a szinkron nem is mindennapi elem, a legtöbb játék magyarul jelenik majd meg. Mint a filmek... -
galocza #6043 ne vedd magadra, szimplán zavar a számítástechnikában a magyar. remélem inkább megcsontosodás, mintsem sznobizmus.
tudom, mennyi melóval jár a magyarítások készítése, és mennyi embernek tesznek elérhetővé olyan játékokat, melyek nyelvi problémák miatt kimaradnának. nem az erőfeszítéseiteketek kívántam lebecsülni.
uakkor igaz amit írtam, játékokat nem játszom magyarul... ez van 8)