Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami külföldi warez-en hátha fenn van.
Szal, ha valaki tudja, hol szóljon.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Még pár éve próbáltam ilyen hentai kalandos valamit... hát elvileg a sztori az volt, hogy befogadtak egy családba, aztán az asszonyt is, meg a lányát is khm... de az erotika abból állt, hogy akciónál álló kép + a hangok. :-D A többi rész meg duma-duma-duma... és ebbõl volt a több.
Egyébként a régiek közül volt egy Emmanuelle: A Game of Eroticism c. darab is. Valaki ismeri? Nekem rögtön az elején pár képkocka után fagyott. :-/
Kérdés: Melyik játék ez? :-)
1. ezt dosboxban írja ki? (dos-os játékot dos alatt futtatunk, vagy legalább emulátorban... nem a windows beépített emujában mert az szar)
WinXP alatt tudtommal nem fut a játék(van a CD-n dos-os install is, azzal próbálkozz)
vagy: Win98 alatt úgy tudom megy. Tégy fel egyet. ha nincs szabad vinyód, VMWare, vagy hasonlóval emulálj... bár az még lassabb lesz, mint a dosbox.
2. dw2.bat ??? ilyen file-ra nem emlékszem.
milyen verziót töltöttél le?
nekem 2cd-s iso van meg.
ez valami feltört változat? (olvastam róla valahol, a cd cserénél ki kell cserélni valami file-t a játék közepén)
ha a játék univbe-s, akkor felejtsd el windows alatt.
dosbox-al kell próbálkozni, majd készítek jövõ héten egy normális FAQ-t, addig is olvass vissza, találsz egy kis leírás a #5314 hozzászólásban.
Apropo FAQ...
UI: nem ezzel kapcsolatban... a belinkelt DosBox Faq egy rakat sz*r.
idézem:
core=normal (vagy full)
cycles=6500
könyörgöm... mario-hoz akarunk emulálni???
core=dynamic, cycles=20000 (kb. így kéne...)
-ezt a faq 5 verzióval ezelõtti dosboxhoz készült
dosboxban már régesrég nincsenek ilyen beállítások:
fullwidth=0
fullheight=0
Na majd csinálok egy normálisat hétfõi ZH után😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
letöltöttem a discworld2-t, kicsomafoltam, elindítom a dw2.bat-ot, majd kiírja, hogy:
video card: modified driver from http://unirefresh.demonews.com/videoproblems.
RAM DAC: DAC from video card
Clock chip: Clock from the video card
és ennyi. nem megy tovább. hogy tudnám elindítani?
De szerencsére nem estünk egymásnak és nem lett vérontás. ;-)
Tûzfalam lefogta a képet, és a gombokat is 😞

vki aki játszik(ott) RE-VOLT-al,az véletlenül nme tudja h hol lehet hozzá plusz autókat leszedni illetve a full game-et leszedni?
Félelmetes, hogy az Elite-t két vonalból felismerhetõ, hehe 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én nyertem! :-)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na, adj még idõt, kiderítem a többit is. Ezekhez már utána kell jobban néznem. Az eddigiek még mentek fejbõl, de az a kis krapek nem ugrikbe. Nem valam elfes valami? 😊
Egy Xenon ûrhajó, és a Bio Menace.
Utólag belegondolva Willy Beamish hülyeség, az adventure, ez meg mintha valami arcade figura lenne.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jobb szélsõ csávó Larry alatt, hmmm... Honnan olyan ismerõs? Blackthorn fõmuftija? Áh, nemigen, de egy próbát megér 😊
A kötelen függõ embert hittem a The Dig-nek, abban is volt egy ilyesmi jelenet. De Megvan! Monkey Island, Guybrush Threepwood!
Shinobi okés, a The Dig már kevésbé. Master of Magic sincs a helyén.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Lemmings, Defender of the Crown, AfterBurner, Another World, Loom, Asterix, Red Baron, Duke, Prehistoric,PacMan, Bubble Bobble, Theme Park, Ecco, Tetris Classic, Aladdin, Earthworm Jim, Tyrian, Megaman, Vikings, Theme Hospital, Wolfenstein, Stunts, Gobliiins, Pirates, Sam&Max, Doom, Cruise for a Corpse, Mortal Kombat, Donkey Kong, Mario, Golden Axe, Dynoblaster, Sonic, Teenage Ninja Mutant Turtles, Flashback, Putty-Putty, Zool, Keen, Day of the Tentacles, Croc, Jack the Rabbit, Indiana Jones, Street Fighter, Larry, Elite, The Dig, Prince, Shinobi(?), Master of Magic (?).
Egy itt van a nyelvemen, a vörös kis ördögös, de az istennek (ha-ha) sem ugrik be. Még vagy 7-8 hiányzik (az a korcs madár az mi a franc? 😄 ), de hátha kiegészítenek a többiek.
Asterix,lemmings,pac man,prince of persia,pirates,gobliins,sam and max,sonic,larry,putputt,little divil,indiana jones,kung fu,day of the tentacles.....
ööö hirtelen ennyi,de még majd biztos eszembe jut :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy többet nem írom le, hogyan lehet az orosz oldalról tölteni.
aki akar rájön... aki meg nem, visszaolvas, már vagy ezerszer leírtam.
tanuljunk már meg kattintani....
(bal oldali menuben a pl 3D action, vagy fent akatalógust is meg lehet találni.
a játék nevére katty, letöltésre katty, majd újry a letöltésre katty.
ha nem megy, olvass vissza