Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Nem tudja valaki, honnan lehetne leszedni azt a játékot, hogy Kiss: Psycho Circus. Ez egy régi fantasy játék, nekem csak a demó van meg.
Valami külföldi warez-en hátha fenn van.
Szal, ha valaki tudja, hol szóljon.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BBird
Sok perverz kisvadmalac... szörnyûûû... ;-)

Még pár éve próbáltam ilyen hentai kalandos valamit... hát elvileg a sztori az volt, hogy befogadtak egy családba, aztán az asszonyt is, meg a lányát is khm... de az erotika abból állt, hogy akciónál álló kép + a hangok. :-D A többi rész meg duma-duma-duma... és ebbõl volt a több.

Egyébként a régiek közül volt egy Emmanuelle: A Game of Eroticism c. darab is. Valaki ismeri? Nekem rögtön az elején pár képkocka után fagyott. :-/
azaz arra gondoltam 😊 köszi
Voltan
Knights of Xentar is olyan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jaja köszi. Azokon kívül. (lula megvan de az win95-ös) inkább valami rpg-manga dologra gondoltam azért említettem a cobrát. Volt egy másik ami detto ugyanaz volt végig is nyomtam de nememléxem a címére.
Shaman
a Larry sorozatot is talán ide lehet venni...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
lula példul...

A cobra mission-hoz hasonló adult erotic game neveket soroljatok légyszi mer rengeteg volt csak a címükre nem emlékszem..
BBird
Solo Flight, köszi :-P
Shaman
elmúlt a hétfõ,hol a faq? :-p

BBird
Amiga játék, állítólag. Kis repcsivel repülsz, postai szállítmányokat viszel. Arcade stílus egy kicsit. Ha sok csomagot raksz, hegy felett nem tudsz átrepülni, pl.

Kérdés: Melyik játék ez? :-)
takysoft
nos...
1. ezt dosboxban írja ki? (dos-os játékot dos alatt futtatunk, vagy legalább emulátorban... nem a windows beépített emujában mert az szar)
WinXP alatt tudtommal nem fut a játék(van a CD-n dos-os install is, azzal próbálkozz)

vagy: Win98 alatt úgy tudom megy. Tégy fel egyet. ha nincs szabad vinyód, VMWare, vagy hasonlóval emulálj... bár az még lassabb lesz, mint a dosbox.

2. dw2.bat ??? ilyen file-ra nem emlékszem.
milyen verziót töltöttél le?
nekem 2cd-s iso van meg.

ez valami feltört változat? (olvastam róla valahol, a cd cserénél ki kell cserélni valami file-t a játék közepén)
ha a játék univbe-s, akkor felejtsd el windows alatt.
dosbox-al kell próbálkozni, majd készítek jövõ héten egy normális FAQ-t, addig is olvass vissza, találsz egy kis leírás a #5314 hozzászólásban.

Apropo FAQ...
UI: nem ezzel kapcsolatban... a belinkelt DosBox Faq egy rakat sz*r.
idézem:

core=normal (vagy full)
cycles=6500

könyörgöm... mario-hoz akarunk emulálni???
core=dynamic, cycles=20000 (kb. így kéne...)

-ezt a faq 5 verzióval ezelõtti dosboxhoz készült
dosboxban már régesrég nincsenek ilyen beállítások:
fullwidth=0
fullheight=0

Na majd csinálok egy normálisat hétfõi ZH után😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Gladiator
kérdés:
letöltöttem a discworld2-t, kicsomafoltam, elindítom a dw2.bat-ot, majd kiírja, hogy:
video card: modified driver from http://unirefresh.demonews.com/videoproblems.
RAM DAC: DAC from video card
Clock chip: Clock from the video card

és ennyi. nem megy tovább. hogy tudnám elindítani?

BBird
Igen, valami ilyesmire tippeltem volna, hogy védelem alatt áll a géped. :-)
De szerencsére nem estünk egymásnak és nem lett vérontás. ;-)
OK, megvan a gond.
Tûzfalam lefogta a képet, és a gombokat is 😞

Nem kötekedni akarok, de vagy én vagyok a béna, vagy elbeszélünk 1más mellett, de szeretném megtalálni a gombot 😛

BBird
Akkor úgy mondom, hogy gomb, menü, ami egy linkre mutat. És én is IE -t használok. Ott bizony vannak ezek. :-)
Nem tom te milyen böngészõt használsz, de nálami IE alatt semmilyen link nincs a fejlécben!!

BBird
Kérdezhetek valamit? A full alatt arra gondolsz, ami az underdogson fenn van? Mert ha az is megfelel, akkor nagyon kíváncsi lennék, hogy szerinted feleslegesen lett csinálva itt a fejlécben a linkajánlat? Rögtön az elsõ gomb alatti oldalon ott a re-volt, 46mb verzió...
hy mindenkinek

vki aki játszik(ott) RE-VOLT-al,az véletlenül nme tudja h hol lehet hozzá plusz autókat leszedni illetve a full game-et leszedni?
BBird
Kis Turrican gyûjtemény... remek, köszi! :-)
Rip
Már ismertem õket, a logohoz képest ez gyerekjáték 😉
Félelmetes, hogy az Elite-t két vonalból felismerhetõ, hehe 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ollie
Ismertitek EZT, meg EZT?

BBird
Quiz 1
Quiz 2

Bár már beszúrtam ezeket a linkeket, hátha még nem ismered. Jó játékot! :-)
Rip
Közel voltam 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BBird
Na akkor, hogy én mit ismerek fel: Lemmings, Asterix, After Burner, Defender of the Crown, Loom, Hexen, Bio Menace, Red Baron, Pac Man, Theme Park, Super Back to the Future 2, Bubble Bobble, Ecco, Tetris, Aladdin, Earthworm Jim, Prehistorik 2, Super Star Wars: Empire Strikes Back, Duke 3d, Another World, Xenon 2, Mean Streets, MegaMan, Lost Vikings, Stunts, Spear of Destiny, Gobliiins, Pirates, Sam and Max, Doom, Flashback, Theme Hospital, Curse for a Corpse, Mortal Kombat, Donkey Kong, Golden Axe, Sonic, Teenage Mutant Ninja Turtles, Putt-Putt, Dyna, Yoshi, Shinobi, Mario, Croc, Zool, Keen, Prince of Persia, Litil Divil, Jazz Jack Rabbit, Dott, Tyrian, J-Bird, Monkey Island 2, Street Fighter, Lotus 3, Elite, Might and Magic 3, Larry, Indiana Jones, Transport Tycoon, Ninja Gaiden.

Én nyertem! :-)
takysoft
Én ezeket ismerem fel: Lemmings, Asterix, Duke 3D, PacMan, Earthworm Jim, Aladdin, Megaman, Wolf 3D?, Monkey Island, Theme Hospital, Sam&max, Mario, Jazz jackrabbit, Mortal Kombat, Sonic, Golden Axe, DOTT, Tyrian, Commander keen, Leisure suit Larry, Street fighter, Indiana jones, Stunts

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Ok, adok idõt... még 2percet. ;-)
Rip
Dehogy nem nyert, 4-5 kivételével mindet felsoroltam, hehe <#idiota>.

Na, adj még idõt, kiderítem a többit is. Ezekhez már utána kell jobban néznem. Az eddigiek még mentek fejbõl, de az a kis krapek nem ugrikbe. Nem valam elfes valami? 😊

Borgi
szerintem is hihetetlen jó lett a banner. Grat BBird.

porki fagyok fállalon

BBird
Sajnos nem nyert, úgy látszik magam fogom megnyerni a nyereményt és megyek a boltba megvenni a tábla csokit. ;-)
Rip
Ami még hiányzott:
Egy Xenon ûrhajó, és a Bio Menace.
Utólag belegondolva Willy Beamish hülyeség, az adventure, ez meg mintha valami arcade figura lenne.

Rip
Lyessz, aztán beugrott ;D

Rip
Fogós! Talán Willy Beamish?

PiszkosFred
Ez a Monkey 2 nyitojelenete ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
Alakul a molekula... de még mindig nem teljes a kép. És a Red Baron melletti kis csóka? :-)
Rip
A madár is megvan: J-Bird!
Jobb szélsõ csávó Larry alatt, hmmm... Honnan olyan ismerõs? Blackthorn fõmuftija? Áh, nemigen, de egy próbát megér 😊

Rip
Master of Magic csak tipp volt a bal szélsõ varázsló faszira 😊
A kötelen függõ embert hittem a The Dig-nek, abban is volt egy ilyesmi jelenet. De Megvan! Monkey Island, Guybrush Threepwood!

BBird
Na ezért már egy kis tibi csoki maradék jár. A kis madár neve hasonlít az enyémre... :-)
Shinobi okés, a The Dig már kevésbé. Master of Magic sincs a helyén.
BBird
Igazából a nagy idõt a képek letöltése és körbevágásával töltöttem, így mondhatni, hogy pár óra volt. A gombok, a html ebbõl max fél óra. Az elrendezés volt még aranyos feladat. Így sem vagyok teljesen elégedett vele, de majd ha megint lesz design csere az sg-n, jobbat csinálok. ;-)
Uh, ez egy CSODA-BANNER! <#worship> Tisztelet és szájtátás! Õszintén, mennyi idõd fexik benne?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Rip
Litil Divil, az az!! 😄

Rip
Haha, most látom, meddig írtam, ha még a tiéd nem volt benne 😊

Rip
Na lássuk:

Lemmings, Defender of the Crown, AfterBurner, Another World, Loom, Asterix, Red Baron, Duke, Prehistoric,PacMan, Bubble Bobble, Theme Park, Ecco, Tetris Classic, Aladdin, Earthworm Jim, Tyrian, Megaman, Vikings, Theme Hospital, Wolfenstein, Stunts, Gobliiins, Pirates, Sam&Max, Doom, Cruise for a Corpse, Mortal Kombat, Donkey Kong, Mario, Golden Axe, Dynoblaster, Sonic, Teenage Ninja Mutant Turtles, Flashback, Putty-Putty, Zool, Keen, Day of the Tentacles, Croc, Jack the Rabbit, Indiana Jones, Street Fighter, Larry, Elite, The Dig, Prince, Shinobi(?), Master of Magic (?).

Egy itt van a nyelvemen, a vörös kis ördögös, de az istennek (ha-ha) sem ugrik be. Még vagy 7-8 hiányzik (az a korcs madár az mi a franc? 😄 ), de hátha kiegészítenek a többiek.

Shaman
nah lássuk csak:

Asterix,lemmings,pac man,prince of persia,pirates,gobliins,sam and max,sonic,larry,putputt,little divil,indiana jones,kung fu,day of the tentacles.....

ööö hirtelen ennyi,de még majd biztos eszembe jut :-pp

BBird
Azért csupán a csoki csomagolása nyerhetõ meg, esetleg ha beleragad pár morzsa belõle. ;-)
PiszkosFred
De csak egy kicsit, egy melba kockát ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacc
Én csak kb. a 70-80%-át tudom így most hirtelen fejbõl csak 😊 Azért vehetek csokit? 😞
BBird
Ha valaki kitalálja az összes játékcímet, amikbõl kép lett lopva a fejléchez... nyer egy tábla csokit, amit fizetés után átvehet bármelyik közértben. ;-))
takysoft
egyetértek.
amúgy többet nem írom le, hogyan lehet az orosz oldalról tölteni.
aki akar rájön... aki meg nem, visszaolvas, már vagy ezerszer leírtam.
tanuljunk már meg kattintani....
(bal oldali menuben a pl 3D action, vagy fent akatalógust is meg lehet találni.
a játék nevére katty, letöltésre katty, majd újry a letöltésre katty.
ha nem megy, olvass vissza