Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Fülüke
    Helósztok. Már vagy 13 éve nem találok egy játékot. Ainek állítólag az a neve Hogy: TATU. Lehet hogy csak tesóm hívta úgy mert amikor elindítja a játékot akkor az jelenik meg vagyisa forgalmazó vagy az a játék neve. Na ez mondjuk sztem a játék neve. Régi játék, stratégiai felülnézetes, nem tudom hogy színes-e mert én még csak zöld monitoron játszottam vele. Amikor elindítottam a játékot egy térkép szertűség jelent meg pl: jobb oldalt az indiánok, néha így pöfögött a hegy mögül, az alatt valami veterán dobált gránátot az melett vonatot lehetett rabolni. Voltak küldetések is pl: (ez 2D-ben) egy emberrel hamarabb bekellet érni a célba mint a másik. Ezt a képernxő alján egy óra és egy cipő mutatta.

Voltak csatás küldetések is ez megint felül nézet. lerajzoltam ahogy emlkszem rá:

Ez amúgy ilyen polgárháborús időszak lehetett. Voltak ágyúk, emberek, lovasok, az egyik oldalon a mieink, a másikon az ellenség. Középen egy híd, amit olykor tolykor lelehetett robbantani. a híd alatt egy szakadék van de a szakadék egyik részén néha átlehett menni a képen a szakadék alján van.
    Volt hasonló csata mező ilyen:

Ott is lelehett robbantani a hidat. és ott is átlehett menni a folyón a jégen(a képen a folyó teteje). HA veszítettünk akkor egy kép jött be és romokat mutatott és halottakat.

Na remélem valakinek beugrott valami, és tud segíteni. na üdv.