Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Én több kategóriát építettem fel. Olyan nincs, hogy old vagy nem old... Van a '80-as évek, a '90-es és a 2000-2003 közötti szakasz.
    Le lehetne bontani forradalmakra, amikor bejöttek az első win 95 játékok, bejöttek a pentiumok, vagy a 286 -os gépek, voodoo kártyák, 2 2.5d FPS -eket leváltotta a teljes 3D és még sorolhatnánk.
    A legelfogadottabb azonban valóban a DOS korszak, amibe persze beletartozik az Amiga és C-64 masinák is.
    De senkit sem lehet leugatni csak azért, mert neki old game a Mohaa akár. Neki az volt a klasszikus, azzal kezdte, az fogta meg először. De közben teltek az évek és már teljesen más világban vagyunk, ahol a Crysis, Bioshock és társai uralkodnak. (Amire manapság azt mondják, hogy nextgen)

Magam részéről oldbutgold a régi prince of persia, grand prix circuit, test drive, street rod, prehistorik.
    De a Quake 1-2 -t, Unreal, Flight Simulator 98, Need for Speed 3, Thief 2 -t sem tudom új játéknak nevezni.

Szégyellem bevallani az öregjátékosok előtt, de szoktam mai játékokkal is játszani és még élvezem is őket. :-)