Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Carmang
    Megnéztem mégegyszer a telepítést aztán most már teljesen képben vagyok.
    Szóval az egy dolog, hogy a telepítő saját rendszerdiagnosztikája csak 486-os nak ismeri fel a 2500+ AthlonXP-t, megy a DVD olvasót fel sem ismeri. De a végén van egy hangkártya config rész. SB16/AWE32 meg kompatíbilis cuccokat lehet neki beállítani. Hát nem csodálkozom igazából, hogy az integrál AC97-es hangrendszert nem ismeri fel . De zene és hangeffektek nélkül bizony nem játszom.
    Ezért is váltottam DosBoxra de ott meg a CD formátummal van ez a szutyok gondja. Éééés... megnéztem, hogy a DosBox egyáltalán nem támogatja még ezt a játékot.
    Régebben azért ment nekem 98 alatt, mert egy Celeron 300-on ment, alaplapon "valódi" SB kompatíbilis hangkártyával . Szóval a mostani gépemre hiába is próbálnék 98-at telepíteni és az alól futtatni...
    XP alól futó patch, vagy portolás úgy néz ki nincs . Kár ezért az igazán nagyszerű játékért.

Jaja, az Elirium 115. Nekem sosem voltak gondjaim vele. Ha lelőttem egy Ufót mindig kimentem felderíteni, az hozta az anyagot. Utána persze nem szabadott eladni és akkor nem volt belőle hiány. Igazán szuper rész volt az első is (amíg nem találkoztam az Apocalypse-szel) legalább 15x végig vittem .