Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Helló mindenkinek!
Keresek egy játékot, amelynek "szerencsére" nem tudom a nevét (nem tom mennyire számít réginek), dátumra kb. 1994-1998 közé tenném, de lehet tévedek.
Az egész underdogs-t áttúrtam a stratégiák között, de nem találtam.
Középkorban játszódó, asszem nem fantasy, stratégia, axonometrikus nézeti térképpel (a pálya rombuszként helyezkedett el), azt nem tudnám megmondani, hogy real-time vagy körökre osztott a kaland térkép, de azt tom, hogy volt külön kaland térkép és csatatér. A csatatér szintén axonometrikus volt, de nem rombusz elhelyezéssel, hanem négyzettel és asszem ott realtime ment a harc.
A játékban volt vár, ami vagy a gép által előre legenerált formájú volt, vagy magam is építhettem.
A csatatér aránylag nagy, több képernyős volt (és a felülnézethez közelebb állt).
Ha jól dereng, akkor volt némi gazdasági alapja is.
Katonákat parasztból lehetett képezni asszem, és amikor bevonultak, akkor egy kis anim mutatta, hogy a fegyverraktárból felkapják a besorolásuknak megfelelő fegyvert (kard, ij, dárda... ?)
Illetve tudtok-e valami módot arra, hogy egy nem túl régi játék (Shadow Company) normálisan fusson a gépemen? - (9550), mert a betűk egyszerűen szétfolynak benne, ha elindul, mert újabban már azt mondja, hogy nem ismeri fel a videokártyát...^^