Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BontottCsirke

kéremköszi

törpe és rohadék

justin
NA, azért sikerült valamit ügyködnöm. Köszönöm a segítséget 😊

justin
vazz, ez nekem bonyi 😄

NeoMaN
ja, és egy cdmeghajtó .sys file, pl. oakcdrom.sys

NeoMaN
config.sys és autoexec.bat buhera

justin
Elõre is bocs hülye kérdés lesz:
Virtua PC-vel csináltam egy Dos-os op rendszert. Hogy lehet rábírni, hogy a CD meghajtót felismerje?

Esetleg MSn? [email protected]

vagy ugyanez a mailom is ha az MSN nem jó.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

NeoMaN
Bezippeltem. 6MB. Tudsz ennyit fogadni?

Kandurex
Freemail? Sgmail? Mind biztosít 100 mega tárhelyet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sajnos nem tudok tárhelyet 😞

Valahogy máshogy nem lehet megoldani???????

Kandurex
Ja

NeoMaN
Én még mindig nem értem miért kellet neked "szerezni" az a filet...
Nem volt telepíthetõ dos-od azért?

Kandurex
Ez jó megoldás, 7 mega mégse 70, igazság az, hogy nekem dinamikusra volt beállítva a VPC és emiatt növelte meg a méretét 70 -ra 😞

NeoMaN
CD-re kiírható, arról is bootol!

NeoMaN
Esteleg nekem van egy 7MB-os ISO-m (6.22-es dos) ami bútolható, telepíthetõ, és bele van téve egy DosNavigator 1.51 is.
Ha adtok helyet feltöltöm...

NeoMaN
Szerintem ez elég:
innen egy 6.22-es dos bootdisk
és mongyuk Kandur elküldi mélben neked a dos könyvtásrát.
Bootlemezrõl bebutulsz, sys x:, majd átteszed a dos könyvtárat
ennyi

Kandurex
Hát olyat nem nagyon találsz, a Virtual PC -hez nekem van egy hard disk file -om ami neked jó lenne, de az valami 70 mega, szal esetleg DC keresztül feltöltöm neked. Adj HUB címet, nevet, idõpontot (lehetõleg olyan HUb, ahol 1 slot megosztása is lehetséges, kb. 45 perc alatt feltudom tölteni 25k sebeséggel

6.22-es DOS-t honnan lehetne letölteni ami installos floppyról?

Help Please

Uhh....köszi!
Sokat kell velük szenvedni hogy müködjön? Soha nem használtam még olyanokat. Asse tom hogy müxik...

Valaki elmondaná vagy egy magyar leírást adna?

Kicsit hülye vagyok ehhez 😄

Köszike 😊

Kandurex
Felejtsd el, a dosbox nem alkalmas a No regret indítására, helyette Virtual PC -t használj, DOS 6.22 -vel.

BontottCsirke
spanyolvigasz

törpe és rohadék

Vegyél pár ezerért egy régi gépet 😊

Sziasztok!

a DOSbox-ot használom régi gamesok emulálására..de amikor mountolom a cd-t hogy telepítek onnan a progit (deamonból mountolt image-t) akkor kiírja a telepítõ hogy nincs elég hely a c meghajtón! Mit lehet vele kezdeni?

Amugy a Crusader No íRegret c. szuper gamesról van szó..csak hülye cagyok a DOSbox-hoz...de csak azzal megy..

Hálás lennék a megoldásért!

Köszike! 😊

BontottCsirke
Megtaláltam egy õsrégi játékot de nem hagyja magát, mert directx 6 v. 7 kéne neki, nekem meg 9-es van xp-n.
Hogy lehetne megerõszakolni?

törpe és rohadék

IJTAX
#3879 - es ÜZENET!

Sziasztok!
A DOSbox-hoz honnan lehetne letölteni kész konfig fájlokat vagy mi a fene. Mert van most sok old cucc és szaggat meg akad meg a hang is vacakol :S

vagy valami más tipp.. 😄

Köszi elõre is! 😊

SHARER
Szia! Ezt nézd meg!

HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu

Rip
Szevasz!

Duke3d-nek van "felujitott" verzioja, talan mar itt is volt emlitve.
Nekem nem ez volt meg, hanem egy "windows"-ositott, D3D-sitett verzioja, ami tokeletesen futott.
Hogy mifele, mar nem emlekszem, es most megnezni sem tudom sajna, mert nem vagyok otthon (majd oktoberben...)

Remelem megtalalod valamelyiket.

Minden jot!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hát igen, ez a DOSbox döbbenetesen "zabálja" a hardvert 😞 Múltkoriban egy számomra igazi klasszikust, az Origin-féle Bioforge-ot szerettem volna újrajátszani, de döbbenetesen lassú volt. Probáltam állítani a sebességet, de sehogy nem volt kielégítõ az eredmény 😞 Duke3D detto 😞(

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Huhh, nagyon köszönöm a kímerítõ válaszodat.

Rettentõ sokat segítettél, végre fut a program 😊))

Ezer köszönet érte!!!

Qper

köszi akkor ott keresem 😊

Montanosz
emule-n fenn van

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SHARER
Szia! Hogy a daemond tools-ban meg lehet-e változtatni a drive lettert azt nem tudom mert nem nagyon használtam, különben nekem az eddigi legjobb virtual drive
manager az Alcohol 120%.
De ha Xp-d van akkor kattints a My computer iconra jobb gombal, és a menüben
válaszd a Manage menupontot.
A Computer Management ablakban pedig, a bal oldalt Storage alatt Disk Management
et ha a fizikai cd romod az E drive-ot használja akkor át kell állítanod valami más letterre, és ezután menj a daemond virtuális drive letterjére ami gondolom
az F lettert foglalja, és állítsd át E drive-ra.

De szerintem magában a játékban is át lehet állitani!
különben ha nem megy a mirc-ben is megtalálhatsz a temporary Quakenet-EN SHARER sobámban.

Sziasztok!

nem tudjátok miként lehet a virtual daemonban megváltoztatni, hogy a mountolt virtuális meghajtó ne az F:, hanem az E: legyen? a Broken Sword 2 annyira sérelmezi, hogy nem is hajlandó feltelepülni 😞

BBird
:-DD Szerencse! :-DD
[Jakuza]
Meg szerencse hogy nem vagyok no. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Neked se mutatok többé semmit... :-P :-)))
SHARER
Ismered a Microsoft Application Compatibility Toolkit - ot?

takysoft
azt tom, csak tudod nem igazan volt szerencsem a longhornhoz sem... nemtom volt-e benne dos emuláció....
remélem ezeket a win95-98 kompatibilitásokat megõrzik majd(xp-hez meg ajánlom, hogy ne kelljen!.. bár állítólag kiszedik a registry-t, szal.. de nem vagyok ebbe nagyon otthon)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

[Jakuza]
Ez meg nagyon beta.
A letoltes 0.2-t jelez, a forumon arrol irnak, hogy gyakorlatilag ez az elso verzio ami jatszhato.
En meg varom az 1.0-t

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Freeorion?

fullgames.sk

Kép és letöltés a link alatt. :-)
[Jakuza]
Attol, hogy te meg nem talalkoztal egy magyarral a Kalin, attol meg a 3683-as hozzaszolas letezik, amiben mar meglett emlitve ez a program.

SHARER
Akkor miért nem találkoztam még egy magyarral sem a KALI*n?!
Pedig már 1 hónapja használom!

[Jakuza]
#3683-os hozzaszolas.
Kali.

SHARER
Egyébbként ki szeretne neten játszani idõs játékokat?
Mert tudok rá egy programot!

SHARER
Nem Taky a cmd.exe csak a command.com - ot helyettesíti, csak windowsnt versióban. Arra hogy a vistában lessz e dos emuláció szerintem lessz mivel a viszta csak a longhorn átnevezett veriója!

Tényleg.
Letölteni le tudok de hogy hogyan és hova pakolják a dolgokat azt nem tudom. <#nemtudom><#help>

rorr
tényleg?😊

[Jakuza]
Ha esetleg valakinek meglenne a Takeda cimu game vagy a RIPje szolhatna nekem.

ÁÁÁÁÁÁ nemtudom, hülye vagyok az ilyen dolgokhoz 😊