Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Gary
    Total Eclipse remake:
    Már megint elhullottam, pedig majdnem teljes befőttes üveg vizem volt, mikor becaplattam a szarkofághoz, kilőttem, majd jött a menekülés, de még ki sem tudtam jutni a szobából már szomjan haltam. De a földet megmentettem! :D

Jaja, megtaláltam az összes kulcsot, de hirtelen nem tudom, pontosan mind a kettőt...

Az egyik titkos hely (a színes focilabdás), az (assz'em) I helységből nyílik...
    Bemész elől (repülő), jobbra lehozod a lépcsőt, ez a becsukós szarkofágos hely, majd itt megint jobbra, keskeny helység, két lépcsővel. Az egyik furcsa, ezen állsz, ez alatt van a gomb, amit ha meglősz, nyílik az ajtó. Itt lesz egy ankh és ha rájössz a lényegre :D kapsz kulcsot is.

A másik, talán abból a helységből nyílik, ahol van a forgó palló vagy az a helység, ahol nincs semmi csak egy nagy szőnyeg. Holnapra megnézem, mert hiába írtam föl, nem hoztam be a cetlit. Ez jó hely! :D

Nos, szfinxben ... de nem lövöm le, majd nézd meg. A falon lévő feliratokat is! (mindegyiken ugyan az van :D)

Ja, a lábnál egyből beugrott, hogy melyik játékból ismerős. Abban a szobában szép a fal textúrája! Jet Set Willy rulez! :)