Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • dervis_
    Dehogy nem játszottam a második résszel. :) A chutulu story nem jött be és a grafika sem tetszett annyira, viszont sokkal jobban szerettem a nehézsége miatt. Tankokkal az volt a bajom mindkét részben, hogy a játék elején drágák voltak, (420 000 credit/db ha jól emlékszem) árukhoz képest könnyen szétestek, nem fértek be a szük helyekre (ajtók, roncsok stb.), és nem céloztak valami fényesen. És egy tank négy ember helyét foglalta el a gépen. Akkor inkább több embert vettem, akik fejlődtek ha túlélték. Rakétás tank már jobb egy fokkal, de van rakétavető is. Lehet, hogy nekem azért nem jöttek be a fejlettebb tankok, mert későn fejlesztettem ki őket, addigra az összes katonám a legjobb páncélban volt és mind messze jobban célzott bármelyik tanknál. Egyedül az ufo1-ben használtam a célkövető rakétás lebegőtankot a marsi pályákon, mert marad hely számára az Avengerben, amolyan tüzérségi támogatást nyújtott biztos távolságból és így nem kellett egy emberrel cipeltettem a rakétavetőt. A 2-ben meg rákembereket reggeliztek a katonáim, oda már nem kellett a célkövetős lebegőtank. Ráadásul az emberek páncélja jobban védett mint a tank páncélja. Ezen akkor jót röhögtem.