Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • takysoft
    tuti létezik. van vmi X-COM Collectors edition CD, amin ez a 3 játék van fent, sok egyéb marhaságal együtt. azt az iso-t nem találni, de a game emule-on fent van 1-2 embernek, idővel lejön.

FIGYELEM!
    X-COM UFO Defense-hez egy másik csávesz is csinált indítót(a wineshez), amivel tökéletesen megy az Intro is. nem csak zene van, hanem sfx is.
    meg vannak olyan projektek is, hogy az ufo 1.2-ből kiszedték a hangokat, mert az ufo 1.4-ben nem ugyanazok vannak, hanem szarabbak valahogy, és azokat is áttették.(asszem a korhatár miatt kiszedték a félelmetes sikolyokat, meg hasonlók.)
    Itt találtam rá a linkre.

Mok futtató file-a kell nekünk

ez meg közvetlenül a forum, itt lehet leszedni is.

csak van vele vmi pici probléma. jobbak a hangok, megjavul az intro, sőt, lejjebb találtok még egy másik srác által készített hangfile-projektet is, sőt, a fórum vége fele Mok odatesz még egy exe-t, amivel a game 2xsai grafikai feltert is kap, CSAKHOGY a srác megoldotta a timer problémát is....
    ezzel az a ciki, hogy szarul. a timer eredetileg szar, mer az 5mp-el nem 5mp-et lép, hanem majdnem fél percet, Mok indítója meg pont 5mp-et, viszont a geodata(földtérkét) is csak ennek függvényében változik. vagyis a hajók nem folyamatosan mozognak, hanem egyszer itt vannak, egyszer ott. ez pedig igen zavaró. a fórumban ír valahol valami HEX-editálást is, de azt még nem próbáltam ki. remélem bejön. Eszetlen feelinges az intro teljes hanggal....

az oldalról le lehet még szedni a játék többi animációját is(psx-es verzióban több van). meg lehet nézni a véganimot pl.

nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, amit kaptam, remélem tudtam viszonozni.