Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
én most az 1-et nyomom, de gondjaim vannak a nyersanyaggal....
nincs elég elerium, meg a gyártás is lassú... asszem létrehozok egy harmadik bázis. eddig van egy pesten(igen, budapesten, egész jól befogja európát), meg van egy észak amerika közepén. élkészült az elő tűzvihar(épp ideje, mert az elfogókat kilőtték a nagy hajók), meg van már 2-3 erőpáncélom(bár személyi páncélból sincs mindenkinek...)
az egyik terroron jött egy mocsadék... valami bogár, de ha odamegy valakihez, akkor belepetézik, ha meg kinyírom az illetőt, akkor abból is bogár lesz... rettentően gáz... ki mit ajánl ellene? remélem ilyenből nem sok lesz...
bázisaim szerencsére védve vannak, 4-5 plazma pajzs, valami gravitációs szutyok, amitől még egyszer támadhatok. be nem jutnak.(már próbálták:D)
kevés az elerium... hogy lehet többet szerezni? nincs páncélra, lőszerre...
milyen fegyvert érdemes használni? vannak lézer puskáim, meg plazma puskáim, van belőlük nehéz verzió is, csak abban nincs automata mód, nem szeretem...
az emberen nem nagyon erősődnak, mert mindig meghalnak..(páncél nélkül nem csoda...)
asszem a második bázisom átalakítom gyártóüzemmé.(az első fejlesztőüzem, már kifejlesztettem az uccsó hajót is, a bosszúállót, építek majd olyat is!)
csak abbol a fránya eleriumból ne kéne annyi....
a kérdéseimre kérlek benneteket, aki játszik, vagy nemrég játszott x-com1-et, az válaszolgasson, sokat segítene...
az ufo-k asszem a marsról jönnek, valami cydonia nevü helyről, ez benne volt az x-com-2ben, de oda hogy jutok el?(már ha rájövök majd, hogy oda kell menni), mit jelölök ki célpontnak? vagy lesz külön ikonja? és ha odamegyek, és elrontok, akkor össze lehet dobni még egy csapatot, hogy újra megpróbáljam?
erre mondjuk nem feltétlen kell válaszolni, majd rájövök....
csak segítsetek picit, mert irtó nehéz... javasoljatok taktikákat.:D
(legutóbbi terror pályán 14 emberből 4 maradt meg a rohadt bogarak miatt)
nagyon fontos kérdés!!!!
lehet az embereket tuningolni? már hogy gyakoroljanak mikor a bázison vannak.(olyan szarul lőnek, hogy már fáj, de mindegyiknek van saját lövési szintje)
meg mondjuk, hogy legyen több időegység, vagy hasonlók. pl ne szajanak be, és dobálják el a fegyvereket, meg örüljenek meg, és lőjék le egymást.
emlékszem a régi dos-os verzóban jöttek valami elme-izék is... ethereal, vagy mi.. mondjuk akkor se vittem végig, mert kinyírtak. azok meg átveszik a hatalmat az emberek felett.... remélem azok még majd később jönnek....
a nem sofom tovább a szót.... remélem adtok 1-2 jó kis tippet