Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Tartsd életben az embereidet, tartsd a havi jövedelmet pozitív tartományban, az ellenfélnek megfelelő felszereléssel és időpontban akcióz, a kutatóknak mindig legyen cél a szemük előtt (amin dolgoznak) és neha használd a stun bombot, majd az így elfogott delikvenst...hát...szóval dolgozd fel ;] Ja, és néha ha szólnak, menj el egy-egy idegen bázisra háztűznézőbe. Ennyi.
ui:
egy idióta tipp: én direkt engedni szoktam hogy bázis épüljön valahol. Ha ennek az a feltétele, hogy egyes hajókat elengedek - nem lövöm le, hanem hagyom dolgukat végezni - akkor ezt teszem. Lehet hogy a pénz csökkent majd arrafelé, de ekkor már lesz annyi, hogy nem lesz gond. Viszont a bázis ostrom élvezetes - szerintem legalábbis az, egy nagyobb terrorship vagy battleship sokszintes, mindcontrolos sectoid/ethreal legénységéhez képest;] - és nagyon sok értékes alapanyagot zsákmányolhatsz, nem beszélve a vezérlő legénységéről, amely a liften keresztül jó időben ellőtt stun hatására akár "egészben" elkapható. Szal nem mindig a teljes védelem a célravezető - az én felfogásomban.