Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3672 Hát... ezér nem javasolt hajnalban fórumozni.
Most nem sokat értettem ebből.
A felpatchelt verzióban kötött a fejlesztési fa. Míg a nem felpatcheltben nem. Azóta elfogtam Deep One-t, és mint kiderült, a korábbi páncélokat utólag már nem tudom majd kifejleszteni.
A Deep One nélkül ráadásul nincs Vízműanyag, szóval az is betesz. Még plusz öröm, hogy megkezdődött a Synonium (remélem jól írtam) bázisok felszámoltatása minden hónap első napján.
Ráadásként még egy jó hír, hogy tökéletes legyen a reggelem, rájöttem, hogy kifejlesztettem a Tasoth Commandert (ez a ronda zöld gyík csapatvezető), amivel lényegében elintéztem magam...
Szóval nem olyan, hülyeség az a patch, mert legalább kötött rendszere lenne végre a dolognak. Azonban ott már kell egy élő Deep One is.
Igazából nekem kicsit magas is a dolog, hiszen annyira az első részre építették az egészet. Csak berakták az óceánok alá, a komoly missionoket két mentesre bővítették, kicserélték a fegyverek és alienek nevét és képét. Semmi más nem történt. Viszont az elsőben normális volt a fejlesztési fa, sosem volt vele problémám. Ellenben a második részben folyton itt ásom el magam.